Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNowa Strona Edw
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Jest juz szkielet nowej strony Edw ciekawe jak sie dalej rozwinie
http://www.edw.com.pl/pn/index.php
http://www.edw.com.pl/pn/index.php
O ile wiem to obydwa czasopisma mają tego samego wydawcę, a z zapowiedzi red. nacz. EDW p. Piotra, odnioslem wrażenie, że te dwie strony znajdą się w jednym portalu.
Uważam, iż byloby to właściwe posunięcie, a z tego co tu czytam, to jestem trochę niemile zaskoczony...
To, że czasopisma róznią się od siebie, nie jest chyba przeszkodą, aby mogły wspólnie egzystować.
Uważam, iż byloby to właściwe posunięcie, a z tego co tu czytam, to jestem trochę niemile zaskoczony...
To, że czasopisma róznią się od siebie, nie jest chyba przeszkodą, aby mogły wspólnie egzystować.
Oba czasopisma mają wspólnego wydawcę, i nie tylko te bo są też inne np. Estrada i Studio, Młody Technik, Świat Radio itd.
Każde z czasopism ma swoją strone.
Dobrze że już w sumie wiadomo, iż forum będzie i tak wspólne
A w portalu EdW będzie się działo to co w EdW i zawsze można będzie tam "wskoczyć".
Każde z czasopism ma swoją strone.
Ja tam jestem a tym aby było osobno, w końcu EP to EP a EdW to EdW czasopisma choć podobne, jednak różnią się poziomem i projektami przedstawianymi na ich łamach.O ile wiem to obydwa czasopisma mają tego samego wydawcę, a z zapowiedzi red. nacz. EDW p. Piotra, odnioslem wrażenie, że te dwie strony znajdą się w jednym portalu.
Dobrze że już w sumie wiadomo, iż forum będzie i tak wspólne
A w portalu EdW będzie się działo to co w EdW i zawsze można będzie tam "wskoczyć".
No trudno zaprzeczyć , chociaż i w EdW zdarzają się perełki ot chociażby "Cyfrowy zasilacz", autorstwa M. Wiązani lub ostatnio "Cyfrowa stacja lutownicza' pana Koppela, którą zbudowałem i nawet "ruszyła" bez większych problemów (większe byly z zasilaczem ).czasopisma choć podobne, jednak różnią się poziomem
no, kochani, to popatrzcie na Portal EdW, co się wyrabia......chociaż i w EdW zdarzają się perełki ot chociażby...
system wieloprocesorowy
gawel - gratulacje debiutu na PPEdW >
ACeK - liczę na Ciebie mój Mistrzu Ciętej Riposty
tasza
Jako przywolany do tablicy musze sie sie przyznac ze mialem bardzo mieszane uczucia czytajac artykul gawla a to za sprawa szacunku do kosci (przeciesz one maja dusze) i wiem ze sie raczej juz nigdy wykorzysta takich starych skarbow ale nie mial bym serca zrobic tym klejnotom cos takiego to jest okrotne gawel jestes bezlitosny
Ps. Sam pomysl wspanialy bo procesory dalej pracuja i to bez zasilania
[ Dodano: 22-03-2005, 12:27 ]
Gawel widziales taszy odpowiedz? nie jest Ci wstyd zeby robiac tak zaawansowana konstrukcje nie uzywac podstawek? i kto Ci to musi przypominac Kobieta
[ Dodano: 22-03-2005, 12:27 ]
Gawel widziales taszy odpowiedz? nie jest Ci wstyd zeby robiac tak zaawansowana konstrukcje nie uzywac podstawek? i kto Ci to musi przypominac Kobieta
Wiesz Acek, lepiej zrobić coś z tych kości (bo właśnie mają duszę) niż miałyby wylądować w koszu.Jako przywolany do tablicy musze sie sie przyznac ze mialem bardzo mieszane uczucia czytajac artykul gawla a to za sprawa szacunku do kosci (przeciesz one maja dusze) i wiem ze sie raczej juz nigdy wykorzysta takich starych skarbow ale nie mial bym serca zrobic tym klejnotom cos takiego to jest okrotne gawel jestes bezlitosny
Spoko ACeK odpowiedź jest w przygotowaniu. Kroi się niezła zabawa[ Dodano: 22-03-2005, 12:27 ]
wszyscy zainteresowani
taka prośba, jeżeli nasze Krynice Rozsądku i Przyzwoitości (Moderatorzy) pozwolą,
niech wątek "Systemu..." pozostanie w tym topic-u i w komentarzach na PPEdW, bo
ktoś coś źle zinterpretuje i będzie mu przykro, że sobie robimy Wielkanocne....
dobrze?
ACeK
to jest stworka nie stworek....
rączki już ma - see response...
taka prośba, jeżeli nasze Krynice Rozsądku i Przyzwoitości (Moderatorzy) pozwolą,
niech wątek "Systemu..." pozostanie w tym topic-u i w komentarzach na PPEdW, bo
ktoś coś źle zinterpretuje i będzie mu przykro, że sobie robimy Wielkanocne....
dobrze?
ACeK
to jest stworka nie stworek....
rączki już ma - see response...