mam problem z programem ic-prog do programowania mikrokontrolerów. podczas weryfikacji wyskakuje komunikat o blędzie treści :
verify failed at adress 0000h!
jeśli ktos ma podobny problem i wie jak go rozwiązać to proszę o pomoc. nowsze wersje programu nie pomagaja. obecna wersja to 1.05d czyli najnowsza dostepna na stronie ic-prog.com , mój system operacyjny to winxp. nie wiem co jest grane, kiedyś program działał normalnie.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięco jest grane z programem ic-prog ?????????????
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
czesc!
mam sterownik pod xp-ka, jako programatora używam prostego jdm, programuje procesory pic 16f84. wiem ze ktoś miał podobny problem na stronie utora programu icprog. www.ic-prog.com nie wiem co jest grane widocznie to jest jakiś bląd programu.
przepraszam że tak póżno odpowiedziałem ale nie mam stałego dostępu do netu.
dzięki za odpowiedz.
mam sterownik pod xp-ka, jako programatora używam prostego jdm, programuje procesory pic 16f84. wiem ze ktoś miał podobny problem na stronie utora programu icprog. www.ic-prog.com nie wiem co jest grane widocznie to jest jakiś bląd programu.
przepraszam że tak póżno odpowiedziałem ale nie mam stałego dostępu do netu.
dzięki za odpowiedz.