Witam !
Chciałem zapytac czy ktoś z Was kleił coś kiedyś przy pomocy kleju przewodzącego prąd ? Zastanawiam się, czy taki klej może się przydać do przyklejenia bardzo cienkich drucików do szklanej płytki wyświetlacza LCD. Chodzi mi o to, że czasem trafiają się LCDki z Nokii ale te bez złacz - szkiełka - fajnie jakby to dało się w pewny sposób połączyć, bez papraniny w gumki, płytki itp. rzeczy
Jeśli da się przykleić drucik grubości włosa do szkła, to jaka może być rezystancja takiego styku. Poniżej 1k by się udało ?
Pozdrawiam !
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKlej przewodzący i LCD
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
No to fajnie. Jestem jescze ciekawy jaką konsystencje ma taki klej - bardziej płynny czy gęsty no i jaki najlepiej kupić, a tak poza tym to czy on się wogóle trzyma szkła ? Pomysł mam taki, że przykleje druciki tym klejem do złącz, a jak wyschnie to całość zaleje jakimś innym klejem-żywicą żeby się nie urwało odrazu. Tylko właśnie - czy to się klei do szkła ?
Dzięki za informacje i pozdrawiam
PS
Jak trafię jakiegoś LCDka i ten klej to udokumentuje to fotkami czy wyszło, narazie kupiłem kolorowy LCD za 30zł z lutowalnymi wyprowadzeniami
Dzięki za informacje i pozdrawiam
PS
Jak trafię jakiegoś LCDka i ten klej to udokumentuje to fotkami czy wyszło, narazie kupiłem kolorowy LCD za 30zł z lutowalnymi wyprowadzeniami