Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięunitra 7010 schemat
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
problem pojawil sie juz na forum ale nikaj nie ma schematu wzmacniacza ;( bylo spiecie przy glosnikach i koncowka sie popalila, bezpieczniki tez jak wymienilem na mocniejsze to popalilo sie kilka rezystorow na wegiel i nie idzie odczytac rezystancji, nie wiem jakie kupic POMOCY PLISSSSSS WIEM ZE MACIE COS INNEGO DO ROBOTY ALE POMOZECIE??
Witam, nie posiadam niestety schematu PW-7010, ale znalazł się u mnie schemat PW-7020 Może będzie podobny, rzucam go na forum.
Wszystkie 4 ściągnięte pliki wrzuć do jednego katalogu i rozpakuj WinRar'em.
PS. Nie pisze czegoś w stylu "PLISSSSSSSS", bo to jest wkurzające
Wszystkie 4 ściągnięte pliki wrzuć do jednego katalogu i rozpakuj WinRar'em.
PS. Nie pisze czegoś w stylu "PLISSSSSSSS", bo to jest wkurzające
- Załączniki
-
- pw7020.part4.rar
- UNITRA PW-7020 cz.4
- (457.96KiB)Pobrany 521 razy
-
- -
Witam! No szkoda, że nie wpadłeś na pomysł i nie za aplikowałeś gwoździa, zamiast większego bezpiecznika, byłby jeszcze pewnie przewód zasilający do wymiany. Ten wzmacniacz nie ma zabezpieczenia przeciw zwarciowego, oprócz bezpiecznika 1,6A na wyjściu, jak by taki był, to powinien zadziałać, no i zadziałał. Pod tymi elementami jest napisane, co to za element, wypisz to, to postaram się Ci napisać, co to za wartości.
Pozdrawiam
Pozdrawiam