Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Okolicznościowe

interfam
-
-
Kontaktowanie:
Okolicznościowe

Postautor: interfam » 21 gru 2004, o 08:07

Najlepsze zyczenia pogodnych,zdrowych pełnych szczęścia Swiąt Bożego Narodzenia a w Nowym Roku wszelkiej "masci"sukcesów adminom,moderatorom i wszystkim życzliwym nam zgubionym w gąszczu wszechobecych elktronicznych sprzętów z ich zawiłościami
Zyczy
interfam/Janusz

Awatar użytkownika
Aleksander Zawada
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Aleksander Zawada » 21 gru 2004, o 23:30

Co prawda parę dni czasu jeszcze mamy do świąt, ale pozwolę sobie dołączyć do życzeń dla wszystkich współuczestników forum :)

Awatar użytkownika
PICIA
-
-
Kontaktowanie:

Wesołych Świat Bożego Narodzenia 2004

Postautor: PICIA » 22 gru 2004, o 06:18

ja też po krótce napisze parę słów

Gdy przyjdą Świeta w srebnej bieli, Gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, Przyjmijcie gorące życzenia Niech się spełnią wszystkie marzenia!
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi,radości w smutku dzięki ludzkiej miłości,nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju
Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazda wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej pięknej sposobnościi ja życzę Wam radości,aby wszystkim się darzyło,z roku na rok lepiej było.
Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku szczytom.
Jak obyczaj każe stary, według ojców naszych wiary,chcemy złożyć Wam życzenia,z dniem Bożego Narodzenia.Niech ta Gwiazdka Betlejemska,która wschodzi tuż po zmroku,da Wam szczęście i pomyślność,w nadchodzącym Nowy Roku.

Najserdeczniejsze Zyczenia dla Wszystkich uczestników Tego Forum oraz w szczególności Redakcji Praktyczny Elektronik aby kazdny Nasz wkładany TUTAJ na Forum wysiłek zaowocował nam naprawdę wszelkim zadowoleniem z elektroniki

Chciałem tez osobiście tez życzyć Administratorowi Tego Forum oraz kolega ModeratoromŻyczy Forum Partnerskie Elektrotech
http://elektrotech.cyberdusk.pl/index.php
Załączniki
s20.gif

Awatar użytkownika
Elektrooonik
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Elektrooonik » 22 gru 2004, o 13:37

Mi również udzieliła się ta atmosfera przedświątecznej wzajemnej życzliwości, więc lekko wzruszony napiszę kilka słów od siebie :)
Przedewszystkim chciałbym Wam wszystkim życzyć abyście nadchodzące święta Bożego Narodzenia spędzili w zdrowiu, szczęsciu i spokoju :)
A w nadchodzącym nowym 2005 roku samych sukcesów w życiu, pracy i w elektronice. Życzę wsztystkim żebyście niemusieli pisać postów na forum, w których szukacie pomocy w związku z niedziałającymi układami tylko aby jedynymi waszymi postami były takie, w których możecie się pochwalić wspaniale działającymi (opracowanymi przez siebie:)) układami.
Samotnym elektronikom życzę znalezienia ładnej, mądrej i zgrabnej dziewczyny :) (ewentualnie takiej jaką sobie wymarzycie).

Troszke młodszym użytkownikom forum życzę sukcesów w szkole i aby nauka przychodziła Wam z łatwością i przyjemnością:)

I wogóle wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, długiego i szczęśliwego życia życzy wszystkim użytkownikom i użytkowniczkom Forum Elektroniki Praktycznej:
Paweł (Elektrooonik)

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: areczkas » 23 gru 2004, o 20:57

witajcie.

oczywiscie ja takze dolaczam sie do tego swiatecznego grona z moimi szczerymi zyczeniami spokojnych i rodzinnych swiat Bozego narodzenia, a takze chcialbym zyczyc wszystkim kolegom sukcesow w nadchodzacym nowym roku.

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 24 gru 2004, o 19:17

Ja również się dołączam.
Życzę Wam, drodzy Forumowicze, szczęścia w życiu prywatnym i zawodowym, wszelakiej pomyślności, spełnienia marzeń oraz aby to Forum było dla nas wszystkich miejscem pełnym dobrych rad i żeby zawsze gościła na nim życzliwość.

Pozdrawiam serdecznie
Radosław Kwiecień

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”