Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięChat dla elektroników !!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
- Kontaktowanie:
[glow=red]ankieta[/glow] to dobry poms
[ Dodano: 14-11-2004, 20:53 ]
a może jakby tak otworzyć pokój na tlenie i przesyłać archwum z rozmów do redakcji dopuki nie zrobią czatu tutaj. komunikator można ściągnąć ze strony www.o2.pl [glow=red]za frico[/glow], jest [glow=orange]prosty[/glow] w obsłudze
[ Dodano: 14-11-2004, 20:56 ]
popatrzcie na mój temat: problem ze wzmacniaczem mam... potrzebuje pomocy
[ Dodano: 14-11-2004, 21:29 ]
proponuje wsadzić nowy temat na tej stronie np. chat(forum) dla elektroników, premiera tego czy tego o tej czy tej na tlenie, podać dokładną date i czas i miejsce ulokowania np. TEMATYCZNE. coś takiego napewno bardzo pomorze początkującym elektrohobbystom. pozatym w trudnych sytułacjach zawsze można polegać na bardziej doświadczonych. ja mam jurz kilka problemów i z chęcią porozmawiał bym z kimś o tym.
[ Dodano: 14-11-2004, 21:47 ]
ja osobiście już tak robiłem, ale nikt sie nie zgłosił. założyłem 3 pokoje: elektronika, elektronika. zapraszam, elektronicy łączcie sie!!! i nikt nie wszedł.
[ Dodano: 14-11-2004, 20:53 ]
a może jakby tak otworzyć pokój na tlenie i przesyłać archwum z rozmów do redakcji dopuki nie zrobią czatu tutaj. komunikator można ściągnąć ze strony www.o2.pl [glow=red]za frico[/glow], jest [glow=orange]prosty[/glow] w obsłudze
[ Dodano: 14-11-2004, 20:56 ]
popatrzcie na mój temat: problem ze wzmacniaczem mam... potrzebuje pomocy
[ Dodano: 14-11-2004, 21:29 ]
proponuje wsadzić nowy temat na tej stronie np. chat(forum) dla elektroników, premiera tego czy tego o tej czy tej na tlenie, podać dokładną date i czas i miejsce ulokowania np. TEMATYCZNE. coś takiego napewno bardzo pomorze początkującym elektrohobbystom. pozatym w trudnych sytułacjach zawsze można polegać na bardziej doświadczonych. ja mam jurz kilka problemów i z chęcią porozmawiał bym z kimś o tym.
[ Dodano: 14-11-2004, 21:47 ]
ja osobiście już tak robiłem, ale nikt sie nie zgłosił. założyłem 3 pokoje: elektronika, elektronika. zapraszam, elektronicy łączcie sie!!! i nikt nie wszedł.
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
re
pomyslimy