Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

publikacja wzorów płytek drukowanych?

djpeterek
-
-
publikacja wzorów płytek drukowanych?

Postautor: djpeterek » 20 lis 2004, o 12:08

chciałem się zapytać kiedy będą opublikowane wzory płytek drukowanych do artykułu Nadajnik UKF FM z cyfrową syntezą częstotliwości "Świerszcz 2003"? i czemu jak chce pobrać jakie kolwiek wzory płytek to wyskakuje mi coś takiego

Kod: Zaznacz cały

Próbujesz pobrać plik lcd.pdf znajdujący sie na serwerze Elektroniki Praktycznej Aby pobrac ten plik, wejdź na stronę: http://download.ep.com.pl -> Katalogi
albo pisze ze trzeba wysłać sms'a?

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 20 lis 2004, o 17:53

Tak będzie jesli nie jesteś zalogowany, a zalogować się możesz jeśli jesteś prenumeratorem, jak nie jestes prenumeratorem to musisz zapłacić czyli wysłać smsa :)

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 21 lis 2004, o 12:07

:) Nie wiem w ktorym numerze jest ten nadajnik ukf ale sprawdzilem w dziale PCB i tam zadne plytki :no: sa tylko dla prenumeratorow. Ograniczenie jest tylko jesli chodzi o katalogi lub numery Ep powyzej 2001 :wink:
:D

Ps. Podaj typ LCD to moze pdf znajdziesz z nie zaleznego zrodla np od producenta :idea:

djpeterek
-
-

Postautor: djpeterek » 22 lis 2004, o 14:48

dzięki chłopaki a tak przy okazji ma ktoś może artykuł z elektroniki praktycznej z roku 11/1994 Wykonywanie płytek drukowanych z wykorzystaniem matryc z EP

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 22 lis 2004, o 20:20

To akurat mozesz ściągnąć z EP bez logowania http://www.ep.com.pl/?strona=download.php&dz=3

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”