Witam!!!
mam problem. Znalazłem taki schemat http://www.demon21690.webpark.pl/nadajnik.rar
Czy on w ogóle może działać???
Ile będzie kosztowało kupienie elementów???
I na koniec mała prośba Czy mógł by mi ktoś wykonać schemat płytki ??
Z Góry Dziękuje...
Pozdrowienia ..::DEMON::..
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięMiniNadajnik - HELP!!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
Witam!
myślę że da sie wykonać ten nadajnik
podstawa to układ scalony. zorientuj sie czy w sklepie elektronicznym dostaniesz ten uklad scalony oraz trymer (kondensator nastawny) bo raczej dla tych 2 elementów nie oplaca sie ich kupować w np. www.tme.com.pl (sklep internetowy) bo koszt przesylki może kilkakrotnie przewyższyć cene elementów (no chyba że chcesz tego zrobić 10 sztuk)
a co do plytki to sprobuje ją zaprojektować tylko podaj swojego maila
pozdrawiam
dsrecordss
myślę że da sie wykonać ten nadajnik
podstawa to układ scalony. zorientuj sie czy w sklepie elektronicznym dostaniesz ten uklad scalony oraz trymer (kondensator nastawny) bo raczej dla tych 2 elementów nie oplaca sie ich kupować w np. www.tme.com.pl (sklep internetowy) bo koszt przesylki może kilkakrotnie przewyższyć cene elementów (no chyba że chcesz tego zrobić 10 sztuk)
a co do plytki to sprobuje ją zaprojektować tylko podaj swojego maila
pozdrawiam
dsrecordss
to fajnie ciesze się!!!!
koło mnie jest taki sklep Elektronika Polska i jest dosyć dobrze zaopatrzony.
demon@free.pl
koło mnie jest taki sklep Elektronika Polska i jest dosyć dobrze zaopatrzony.
demon@free.pl
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
a no ściąganie nie działa bo server wp z 5mega sie skórczył do 500 kilo a mi miejsce było potrzebne jak ktoś che to mail demon@free.pl