Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Nowa wersja Forum

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: areczkas » 12 paź 2004, o 13:40

dzięki Mayby za solidarność :564: Wreszcie zacznijmy rozmawiać o elektronice a nie zachwycajmy się emotikonami i avatarkami. To nie cyrk tylko forum o tematyce ELEKTRONICZNEJ i niech tak zostanie.
N i e c h ---------- f o r m a ---------- n i e ------------ p r z y s ł o n i ---------- t r e ś ć

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 12 paź 2004, o 13:46

Nikomu nie przeszkadza nowa szata graficzna forum a jednak jak zwykle ktos się znalazł. :|
Nie chcesz? Nie korzystaj z tych "bajerów" inni to robią chętnie i nie ma to raczej wpływu na tematyke ani wypowiedzi.
The End powiem ci szczerze że ja także nie przepadam za tymi nadmiernymi ozdobnikami więc ich nie używam nadmiernie, ale inni robią to z wielką pasją i stąd nasza dezaprobata. Zrozum innych kolego. Dla niektórych może to być troszeczkę męczące w czytaniu. Zaczynam czuć się jak bym czytał komiks dla młodzieży.
Spoko, rozumiem innych, kolego.
Wiem że są osoby które wręcz robią animacje z postów :( ale wiem też że znudzi im się to dośc szybko.
Sami będą czuli zmęczenie przez to co robią.
Jednal czasami może się to przydać np. do przyciągnięcia uwagi ,zaciekawienia itp.

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”