Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNowa wersja Forum
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam,
Od dzis po kilkudniowej przerwie ruszylo forum w nowej wersji ze starymi postami i uzytkownikami, działajacymi załącznikami i avatarami, nowymi bajerami i mam nadzieje, ze wszyscy będą zadowoleni z tej zmiany
Jedynie trzeba będzie chwile poczekać by synchronizacja z grupami dyskusyjnymi zadziałała
Od dzis po kilkudniowej przerwie ruszylo forum w nowej wersji ze starymi postami i uzytkownikami, działajacymi załącznikami i avatarami, nowymi bajerami i mam nadzieje, ze wszyscy będą zadowoleni z tej zmiany
Jedynie trzeba będzie chwile poczekać by synchronizacja z grupami dyskusyjnymi zadziałała
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
Czołem wszyscy zadowoleni! Osobiście dla mnie wprowadzone zmiany to kosmetyka i nie mają naprawdę żadnego znaczenia... Polecam np. http://www.8052.com/forum/ od lat takie same i chyba nie ma lepszego źródła wiedzy o doświadczeniach różnych ludzi związanych z programowaniem 8051 i 8052. Moim zdaniem: ramki jakieś były a tak naprawdę to liczy się treść.
Maybe
[ Dodano: 07.10.2004, 19:49 ]
Maybe
Maybe
[ Dodano: 07.10.2004, 19:49 ]
Używam Opery (v.7,54) i spoko... Natomiast widzę, że mimo, iż w "profile" mam nowy obrazek, to wyświetlany jest nadal stary (jęzor)...Fajnie, tylko ze ładuje się dłużej. I są problemy z zalogowaniem! W Operze i Netscape nie mogłem się zalogować! Dopiero w IE się udało.
Maybe
Odszczekuję, udało mi się zmienić obrazek. Za dużo opcji no i się pogubiłem...
BTW: faktycznie mam zainstalowaną również Javę, ale nie sądze aby forum używało Javy. Chociaż może? Pewnie po staremu jedzie na php. Jedna uwaga: miałem ustawione automatyczne logowanie przed zmianami na forum (tzn. postawionego ptaszka na "zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie").
Maybe
BTW: faktycznie mam zainstalowaną również Javę, ale nie sądze aby forum używało Javy. Chociaż może? Pewnie po staremu jedzie na php. Jedna uwaga: miałem ustawione automatyczne logowanie przed zmianami na forum (tzn. postawionego ptaszka na "zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie").
Maybe
Czytamy forum ?
Bardzo proszę : viewtopic.php?t=11070
Jesli ktoś ma problemy z logowaniem się na forum ep prosze wykasowac pliki cookies
Bardzo proszę : viewtopic.php?t=11070
Jesli ktoś ma problemy z logowaniem się na forum ep prosze wykasowac pliki cookies
Łeeee...
Nowe forum przypomina choinkę po huraganie: doprawdy nie wiem, czemu mają służyć dziesiątki emoticonów i idiotyczne ozdobniki w stylu "Cień" i "Ogień". Łeee... :P Czuję się, jakby ktoś zachlapał mi monitor :-( Inna sprawa, że niektórzy chyba nie zdają sobie sprawy, że ich posty będą CZYTANE a nie oglądane i podziwiane jako arcydzieło sztuki nowoczesnej. (Puk, puk, adminie! To forum dla elektroników a nie miłośników soku Pysio i Kubusia Puchatka - tu niektórzy starają się skupić)
Poza tym podczas pisania postów nie jest już dostępny podgląd forum (ode mnie macie za to wielki minus) i zdarza się, że to lub owo się wykrzacza (np. nie działa klawisz [Delete] podczas wpisywania tekstu i w ogóle kursor ledwo działa), ale o to nie mam pretensji - rozumiem, że to przejściowe problemy. Tylko raz zdarzył mi się poważny wypadek - zgubienie postu i ustawień. Kaszmaaar! :[
Poza tym podczas pisania postów nie jest już dostępny podgląd forum (ode mnie macie za to wielki minus) i zdarza się, że to lub owo się wykrzacza (np. nie działa klawisz [Delete] podczas wpisywania tekstu i w ogóle kursor ledwo działa), ale o to nie mam pretensji - rozumiem, że to przejściowe problemy. Tylko raz zdarzył mi się poważny wypadek - zgubienie postu i ustawień. Kaszmaaar! :[
Re: Łeeee...
Niedopatrzenie, podglad juz jest dostepnyPoza tym podczas pisania postów nie jest już dostępny podgląd forum (ode mnie macie za to wielki minus)
The End powiem ci szczerze że ja także nie przepadam za tymi nadmiernymi ozdobnikami więc ich nie używam nadmiernie, ale inni robią to z wielką pasją i stąd nasza dezaprobata. Zrozum innych kolego. Dla niektórych może to być troszeczkę męczące w czytaniu. Zaczynam czuć się jak bym czytał komiks dla młodzieży.Nikomu nie przeszkadza nowa szata graficzna forum a jednak jak zwykle ktos się znalazł.
Nie chcesz? Nie korzystaj z tych "bajerów" inni to robią chętnie i nie ma to raczej wpływu na tematyke ani wypowiedzi.