Witam
Kto używa miniaturowej wiertarki takiej, jaką sprzedaje AVT z sklepie 18000 obrotów? Ja mam dużo gorszą i chciałbym sobie kupić tą z AVT, ale nie wiem jak się zachowuje w praktyce? Czy wiertło nie ma bicia, bo ta moja ma i to b. duże i nie chciałbym żeby historia się powtórzyła? Mam też pytanie, co do mocy czy nie zatrzymuje się podczas wiercenia tak jak to robi moja?
Dzięki za odpowiedź
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięWiertarka do PCB
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
A możesz pokazać która to?
Jakis link?
Ja napisze tak,mam zwykłą wkrętarke i dobrze mi się nią wierci otwory w PCB.
Do tego nie zatrzymuje się bo ma swoją moc i spokojnie wierci otwory w radiatorach i innych podobnych rzeczach.
Choć pewnie taka mala wiertareczka jest wygodniejsza i mniej waży,ale cóż.
"Jak sie nie ma co się lubi....to się lubi co się ma"....
Jakis link?
Ja napisze tak,mam zwykłą wkrętarke i dobrze mi się nią wierci otwory w PCB.
Do tego nie zatrzymuje się bo ma swoją moc i spokojnie wierci otwory w radiatorach i innych podobnych rzeczach.
Choć pewnie taka mala wiertareczka jest wygodniejsza i mniej waży,ale cóż.
"Jak sie nie ma co się lubi....to się lubi co się ma"....
Mam pytanie do „Arrek” gdzie kupiłeś zapasowe wkładki mosiężne. Widziałem w katalogu ELFy taką głowicę kompletną, ale cena była zabójcza. Mam sporo różnych silników od modelarskich do średnich od wkrętarek (niesamowite obroty i moc) może coś bym dopasował. Pytanie moje dotyczyło http://www.sklep.avt.com.pl/go/_info/?id=7757 i chciałem zastosować ją raczej tylko do wiercenia w PCB. „Marek” mam schemat tego regulatora idea jest bardzo interesująca jutro to zeskanuje i wyśle Ci. Tak w ogóle to dzięki za zainteresowanie wszystkim.