Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięznowu nie doszła ep
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
jak zwykle nie wysyłają ep na czas....
napisalem mail z pytaniem do prenumerata@avt.com.pl, ja zamowilem pren. od wrzesnia. napisali ze maja nawal i prosza o nieco cierpliwosci. ja wiem ze takie gadanie moze denerwowac, ale po weekendzie na pewno wszystko dosla.
Ja też mam, co trochę problemy. Listopadową EdW dostałem dzisiaj tj. 2.11.04 po interwencji email-owej w dziale prenumeraty. Z tego, co widzę to jest wiele osób, które dostają prenumeratę na czas, ale jest tez grono, które ma problemy z otrzymaniem (wśród nich ja) i zdarza się to dość często. Najbardziej mnie wkurza tylko hasło reklamowe zachęcające do kupienia prenumeraty w stylu, że EdW w prenumeracie otrzymasz szybciej niż pojawia się w kiosku (zgadzam się z tym, ale numer następny tzn. ja dostane np. 11-sty, gdy w kiosku można za chwile kupić już grudniowy).
Kurcze każdy by tak chciał dostawać listopadowy numer już na początku listopada, ja to bym sie nawet nie awanturował i nie pisał mailiJa też mam, co trochę problemy. Listopadową EdW dostałem dzisiaj tj. 2.11.04 po interwencji email-owej w dziale prenumeraty(...)

To tylko żart bo ty pewnie czekałeś na pździernikowy numer.