mam taki problem mam magnetowid AKAI VS - 425EDG (na koncu nr'u seryjnego byla napisana mniejsza literka "B" oznacza to serie b czy cos w tym stylu??) i od jakiegos czasu podczas ogladania kaset z filmami film sam sie zatrzymuje ,poprostu zwalnia i sie zatrzymuje ilm.podczas nagrywania filmu ,programu z tv magnetowid nagrywa normalnie tylko poczatek a reszta jest nie wyrazna ,tak jak by wszystko nagrywalo sie w LONG PLAY'U ale jest to stare wideo ,ma jakies 10 moze 8 latek nie wiem dokladnie i nie ma takiej funkcji .jak chcem przewinac kasete z konca na poczatek to gdy przewinie sie wikrzosc jakies 3/4 to magnetowid sie zatrzymuje i niechce sie juz przewijac kaseta
 . rozkrecilem je i dobralem sie do paska napedzajacego ,jest on popekany z dwoch stron,ale jeszcze jakos dziala. nie mam pojecia czy to jest glowna przyczyna tego czy tez nie .
. rozkrecilem je i dobralem sie do paska napedzajacego ,jest on popekany z dwoch stron,ale jeszcze jakos dziala. nie mam pojecia czy to jest glowna przyczyna tego czy tez nie .czy moze byc cos jeszce innego??
nie wiem takze czy dostane jeszcze pasek napedzajacy do tego modelu
jak tak to gdzie moge dostac na necie w miare tanio :]??
pozdrawiam i licze na wasza pomoc:]

w diodach kondensatorach i tp itd tak jest :]
 w diodach kondensatorach i tp itd tak jest :] :D ehehehe
:D ehehehe