Witam wszystkich!!
posiada ktos może jakiś schemat oscyloskopu na częściach dostępnych w polsce ktory jest dobry i ma wysokie osiągi. chodzi mi o oscyloskop do pc.
dzieki z gory
dsrecordss
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPoszukiwania schematu oscyloskopu
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
Re: Poszukiwania schematu oscyloskopu
Taki oscyloskop znajdziesz tu http://www.mkeia.com/Pliki/AOC1KATM.pdf opisywana jego nieco starsza wersja w EP, program sterujący też tam znajdziesz ( www.mkeia.com ) Mam taki układzik - dobrze działa - pasmo 5MHz. Na ten temat było już tu na forumWitam wszystkich!!
posiada ktos może jakiś schemat oscyloskopu na częściach dostępnych w polsce ktory jest dobry i ma wysokie osiągi. chodzi mi o oscyloskop do pc.
dzieki z gory
dsrecordss
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
sorki troche sie zle wyrazilem
nie chce robic zadnego z kitow. Spodobala mi sie propozycja Wojtka.
A jeśli chodzi o uP to nie moge nigdzie znaleźć pcm2906 i wlasnie to mnie zniecheca do robienia czegokolwiek nazywanego kitem.(oczywiście nie sugeruje ze kity firmy AVT sam sie uczylem na kitach przecież ale wlasnie dlatego wiem jakie sie bledy pojawiają)
dzieki
dsrecordss
nie chce robic zadnego z kitow. Spodobala mi sie propozycja Wojtka.
A jeśli chodzi o uP to nie moge nigdzie znaleźć pcm2906 i wlasnie to mnie zniecheca do robienia czegokolwiek nazywanego kitem.(oczywiście nie sugeruje ze kity firmy AVT sam sie uczylem na kitach przecież ale wlasnie dlatego wiem jakie sie bledy pojawiają)
dzieki
dsrecordss