Panowie (i Panie ?) elektronicy!
Jestem początkujący i nie bardzo wyznaję się na rzeczy. Czy może ktoś z Was nakierować mnie jak sprawić sobie tanio (!) programator który będzie współpracował z Max+II, gdzie kupić wszystkie części (płytki, kostki), które są potrzebne do zrealizowania i uruchomienia projektu... Jak wreszcie działa technologia drukowania płytek do wytrawiania i czym to się wytrawia.
Dziekuję bardzo za pomoc.
MichalK
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPoczątkujący
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Co do programatora to Ci nie pomogę ale jeśli chodzi o obwody drukowane to np tutaj http://www.ep.com.pl/?ftp/makepcb/index.html znajdziesz trochę informacji. A niedługo zamieszczę opisy różnych metod wykonywania obwodów drukowanych na swojej stronie.
cze
Cześć michał K. . Ja jestem baaaardzo początkującym elektronikiem i chciał bym się dowiedzieć podstaw elektroniki(np.: co to rezystor).
Nie chcem kupywać żadnych czasopism(zresztą w moim mieście takich nie ma). Wolał bym raczej jakieś texty w necie o takiej tematyce(takie wprowadzenie do "świata elektroniki ).
Z góry dzienki za pomoc.
Nie chcem kupywać żadnych czasopism(zresztą w moim mieście takich nie ma). Wolał bym raczej jakieś texty w necie o takiej tematyce(takie wprowadzenie do "świata elektroniki ).
Z góry dzienki za pomoc.