Witajcie
Pozwolę sobie dołączyć mój głos. W kwietniu zawrzało kiedy EP opóźniła się jak zwykle prenumeratą...teraz jest sierpień, podobno zmienili kolportera czy kogoś tam i co ??? fajnie było przez miesiąc może dwa, ale nieeee przyzwyczajenia są silniejsze. Teraz jest sierpień i znowu nic w skrzynce!!! Do diabła dlugo tak będzie??? Co się u was dzieje ? Nie potraficie być terminowi? inne przygłupie gazetki wychodzą nawet przed miesiącem ale EP jest aż tak orginalna że robi zupełnie na odwrót! Brawo jeszcze może przestańcie wogole się pojawiać..

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięznowu źle z EP, nie wychodzi na czas
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: znowu źle z EP, nie wychodzi na czas
Ja tam sierpniowa EP juz mam, poprzednie numery mialem ok polowy miesiaca - wniosek - przyspieszaja
!
Dowiedzialem sie od kolportera, ze miesicznik nie moze duzego opoznienia nadrobic z miasiaca na miesiac, potrzebuje na to kilku numerow.

Dowiedzialem sie od kolportera, ze miesicznik nie moze duzego opoznienia nadrobic z miasiaca na miesiac, potrzebuje na to kilku numerow.
Czy myslisz, ze dzieki temu sa bardziej aktualne?...inne przygłupie gazetki wychodzą nawet przed miesiącem...

jednak jednak
Fakt jest lepiej, ale w porównaniu do innych gazet to i tak wypada to kiepsko. Poza tym jako prenumerator i 2 letni członek klubu nie zauważyłem wielkiego zaszczytu bycia członkiem, może poza tym iż mogę się logować na www.ep.com.pl co i tak nie wiele mi daje...
Hej hej
Mi wystarczy że będę dostawał na czas. A EP to nie dziennik codzienny czy nawet tygodnik, tutaj informacje tak szybko się nie deaktualizują. Istotna dla mnie jest treść ale i czas świadomość że na początku miesiąca dostanę na pewno EP. No i jeszcze dochodzi sprawa płyt...żenada...