Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Pytanie o zakup Bascoma AVR

piotom0
-
-
Pytanie o zakup Bascoma AVR

Postautor: piotom0 » 21 lut 2003, o 17:55

Jestem zainteresowany zakupem pełnej wersji programu Bascom AVR .
Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje pojedynczy egzemplarz programu, oraz ile kosztuje wersja 20 stanowiskowa. Czy może istnieje wersja szkolna? Nadmienię, że program byłby używany w ramach nauki programowania w laboratorium techniki mikroprocesorowej w szkole technicznej.
Ponadto wiem ,że wersja edukacyjna u Marka albertsa kosztuje ok 30 euro. Czy ta opcja obowiązuje u przedstawiciela polskiego?
Jestem ciekawy czy ktoś kupwał wersję edukacyjną bądź wielostanowiskową.

Gość

Postautor: Gość » 2 mar 2003, o 10:44

Widzę że nikt nie chce pomóc, więc może ja spróbuję. Na stronie http://www.mcselec.com/ jako sprzedawca w Polsce figuruje http://www.rk-system.com.pl ale tam poza prezentacją wersji demo brak innych informacji pewnie trzeba skontaktować się osobiście. Z kolei w ofercie http://www.sklep.avt.com.pl/ jest pełna wersja tego kompilatora w cenie 550zł, a wersja demo (kod wynikowy do 2k) w cenie 5zł. Wydaje mi się, że do celów szkolnych wersja demo wystarczyłaby, a w cenie po 5 zł za stanowisko to jest b. tanio natomiast załatwia sprawę legalności oprogramowania (faktura potwierdzająca zakup). Na stronie http://www.mcselec.com/pricelis.htm nie znalazłem ceny która zbliżałaby się do 30 EU, za BascomAVR trzeba zapłacić 78,66 EU plus koszt wysyłki chyba 7 EU.

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 2 mar 2003, o 10:47

Przepraszam ale zapomniałem przy wcześniejszym poście się zalogować :) więc wyszło tak trochę anonimowo.

piotom0
-
-

Postautor: piotom0 » 2 mar 2003, o 15:47

Dzięki za wieści . Skontaktuję się z w/w sprzedawcami.
Piotr

Piotr
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Piotr » 29 kwie 2003, o 01:07

Jezeli jestes ucznikem/studentem napisz bezposrednio do Marka Albertsa - specjalnie dla polskich studentow ustalil specjalna cene (nie pamietam dokladnie, ale ok. 30EUR).
Pzdr
PZb

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 2 cze 2003, o 20:59

Pytanie do Piotra Czy to jest właściwy adres email do Marka Albertsa mark@mcselec.com ?

czar
-
-

mam taki progrma pełną wersję

Postautor: czar » 3 cze 2003, o 20:27

jest w posiadaniu pełnej wersji programu. Nigdzie nie znajdzieszw interku wersji pełnej. wiem bo sam szukałem.
to mój e-mail jak jesteś zainteresowany to daj znać.
skrzypek@skrzynka.pl

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 4 cze 2003, o 19:46

Pytanie do Piotra Czy to jest właściwy adres email do Marka Albertsa mark@mcselec.com ?
Sam to zweryfikowałem i jest to właściwy adres :)
Jezeli jestes ucznikem/studentem napisz bezposrednio do Marka Albertsa - specjalnie dla polskich studentow ustalil specjalna cene (nie pamietam dokladnie, ale ok. 30EUR).
Potwierdzam - właśnie dostałem odpowiedź od Marka Albertsa - cena wynosi 29 EU zamiast 78,66EU.

Dexter
-
-
Kontaktowanie:

Re: mam taki progrma pełną wersję

Postautor: Dexter » 5 cze 2003, o 18:47

jest w posiadaniu pełnej wersji programu. Nigdzie nie znajdzieszw interku wersji pełnej. wiem bo sam szukałem.
to mój e-mail jak jesteś zainteresowany to daj znać.
skrzypek@skrzynka.pl
Kiepsko szukales
Pozdro
Dexter

Wróć do „Projektowanie PCB, programy EDA, CAD, narzędziowe”