Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięDodawanie załączników nie D Z I A Ł A!!!!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
J.w. - to nie jest problem tylko mój..... z tego co wiem to kilka osob ma z tym problemy !!!!!!!
Prosze naprawic
Prosze naprawic
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
Najprawdopodobniej Łaskawy Admin musi być wyjątkowo zajęty innymi, ważniejszymi sprawami, które przeszkadzają Mu w skutecznym rozwiązaniu tego problemu. Na pewno jakieś próby już poczynił, bo przecież gdzieś komuś udało się załącznik położyć.
Mi również bardzo zależy na tej funkcji, ale chyba nie mamy wyjścia, musimy uzbroić się w jeszcze większą cierpliwość.
Mi również bardzo zależy na tej funkcji, ale chyba nie mamy wyjścia, musimy uzbroić się w jeszcze większą cierpliwość.
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
Gdzie to widziałeś Czarutku? który załącznik?Najprawdopodobniej Łaskawy Admin musi być wyjątkowo zajęty innymi, ważniejszymi sprawami, które przeszkadzają Mu w skutecznym rozwiązaniu tego problemu. Na pewno jakieś próby już poczynił, bo przecież gdzieś komuś udało się załącznik położyć.
-
- -
-
- -
Dostałem e-mail od jednego z forumowiczów takiej treści:
Opacznie zrozumiałeś moją wypowiedź.
Gdybym kogoś nazwał "burak", to chyba bym nie mógł w lustro popatrzeć...
Napisałem tak:
Też mnie to wkurza nieprawdopodobnie. Już dwa razy zrobiłem śliczne rysunki, wrzuciłem na serwer, daje linka na IMG i d***.
Takie poważne forum nie może mieć takiego buraka!
Określenie takiego buraka odnosiło się do błędu polegającego na niemożności wysyłania załączników! Inaczej z angielska BUG. Niektórzy (jak ja) mówią na to po polsku BURAK. I to właśnie forum ma bug'a, czyli buraka, a nie jak pomyślałeś, że admin jest... no nawet nie mogę tego napisać.
Mam nadzieję, że to wyjaśnienie Cię zadowala.
Dałem to też na forum, gdyby ktoś pomyślał tak jak Ty.
Jeszcze raz podkreślam: Naprawdę nie chciałem nikogo obrazić, to poprostu mylna interpretacja mojego posta.
Gdyby ktoś jeszcze tak zrozumiał mojego posta, to wyjaśniam:Nie wiem skąd jesteś i nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, ale Admin jest z Warszawy, a dla warszawiaków 'burak' to poważne ubliżenie... Nie sądzę, aby on tak kogoś gdziekolwiek publicznie nazwał.
Brak załączania plików naprawdę nie jest aż tak ważny, żeby mu ubliżać.
Lepiej skasować tego 'buraka' i w ogóle zapomnieć o sprawie...
Opacznie zrozumiałeś moją wypowiedź.
Gdybym kogoś nazwał "burak", to chyba bym nie mógł w lustro popatrzeć...
Napisałem tak:
Też mnie to wkurza nieprawdopodobnie. Już dwa razy zrobiłem śliczne rysunki, wrzuciłem na serwer, daje linka na IMG i d***.
Takie poważne forum nie może mieć takiego buraka!
Określenie takiego buraka odnosiło się do błędu polegającego na niemożności wysyłania załączników! Inaczej z angielska BUG. Niektórzy (jak ja) mówią na to po polsku BURAK. I to właśnie forum ma bug'a, czyli buraka, a nie jak pomyślałeś, że admin jest... no nawet nie mogę tego napisać.
Mam nadzieję, że to wyjaśnienie Cię zadowala.
Dałem to też na forum, gdyby ktoś pomyślał tak jak Ty.
Jeszcze raz podkreślam: Naprawdę nie chciałem nikogo obrazić, to poprostu mylna interpretacja mojego posta.
Niedługo minie pół roku od rozpoczęcia tego tematu na forum i nic się nie zmiania. Dalej załączniki nie działają. Jeśli Admin nie potrafi zrobić nic w tej sprawie to może niech sam zwróci się na forum z prośbą o pomoc, np."Potrzeban pomoc w usunięciu problemu z załącznikami". Forum odwiedza wiele osób, często prawdziwych fachowców, napewno ktoś pomógłby Adminowi. Przeciez to forum jest imienia EP - miedzynarodowego czasopisma to aż wstyd by przez tyle czasu nie poradzić sobie z problemem.
-
- -
Ale w tym wypadku przcież wina nie leży po stronie użytkowników tylko po stronie forum. Nieznam się na tym. A moze ktos powiedzieć czy wogóle kiedyś uda się to włączyć:? Skoro na innych forum działa to dlaczego tu nie moze Tu tez podobno kiedys działało i co......... off topick czesto sie zdarza ze zalaczniki nie moga byc wyslane od userow dlatego ze ich porxy,,albo konfiguracja routera nie pozwala na wyslanie duzych plikow przez po danym porcie , wtedy pomaga ;] dobry proxxy
- peter falk
- -