Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Jak przeglądac te gazety z archiwum

adamnawracaj
-
-

Postautor: adamnawracaj » 6 maja 2004, o 10:44

jak to przeglądać jakieś numery prenumeraty co to jest za kit???

MariuszC
-
-

Postautor: MariuszC » 6 maja 2004, o 12:05

Troszkę jest z tym męczarni. Ale otwierasz płytę Cd, tam jest plik PDF, nie pamiętam nazwy. A w tym pliku krok po kroku - wybierasz rok/numer/klikasz stronę z okładką/wybierasz artykuł. Albo rok/szukaj - i wpisujesz interesujący cię zwrot.
Niestety nie ma chyba możliwości szukania po numerach kitów - AVT-xxx

adamnawracaj
-
-

Postautor: adamnawracaj » 6 maja 2004, o 13:15

co to jest numer prenumeraty loging i hasło skąd to wząsc :?

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Re: Jak przeglądac te gazety z archiwum

Postautor: Wojtek » 6 maja 2004, o 17:00

co to jest numer prenumeraty loging i hasło skąd to wząsc :?
Jeśli chodzi Ci o archiwum na stronie www.ep.com.pl to musisz być prenumeratorem EP i wtedy dostaniesz od nich login i hasło dostępu, jeśli go nie dostałeś to zwróć się do działu prenumeraty w www.avt.com.pl

Sanjuro
-
-

Postautor: Sanjuro » 7 maja 2004, o 22:53

Tak na moje oko to www EP coraz bardziej smierdzi komercja. Nawet niektorych not nie mozna sciagnac bez hasla prenumeratora. To jest czysta dyskryminacja :evil:

do admina/moderatora: wiem, wiem. Jakie inne pismo o elektronice daje swoje archiwa na swojej stronie internetowej - Zadne bo reszta zbankrutowala teraz tylko jest AVT ze swoimi gazetami (uhhh chyba jeszcze jest Nowy Elektronik, ale oni nie maja chyba www). Co do drugiego argumentu zeby sobie prenumerate wziac odpowiem - niestac mnie na taki wydatek jednorazowy, bo wole sobie elementy zakupic niz dac na prenumerate :|

Wróć do „Kity AVT”