Czy ktos zna jakis modul odbiornika FM (jakby bylo jeszcze AM to by bylo LUX) z dekoderem RDS (lub wyjsciem do dekodera) i cyfrowym strojeniem? Tzn chodzi mi namiary na sklep (najlepiej w Polsce). Wiem byl kiedys OM5610 ale na stronie sklepu AVT cos go nie widze.
Ostatecznie to moze byc sam uklad odbiornika strojonego cyfrowo(reszte juz jakos zrobie, byleby byl dostepny).
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModul odbiornika FM.
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
jezeli nie chcesz OM5610 - nie wiem czy mozna go dostac osobno w AVT ale na pewno jest w ofercie z AVT 5016 9 kompletny tuner z syntezą czestotliwosci, to moze sprobuj wykorzystac sam uklad w nim zwarty TEA5752. Sa też głowice TV+FM zrobione na układzie TEA6503- moze Ci sie uda zdobyc taka głowice i wykorzystac tylko moduł FM - jest tez strojony cyfrowo tak jak OM5610 - opisywane to bylo w EP1/2000. Ale sam musisz zronić tor p.cz i dekoder stero
Tak przy okazji jest gotowa nowa ( mam nadzieje ze lepsza) wersja AVT5016 - czyli tunera FM z RDS i 3 dodatkowymi wejściami w tym jedno S/PDIF sterowny pilotem RC5 i impulsatorem Bourns
Pzdr
T.J.
Tak przy okazji jest gotowa nowa ( mam nadzieje ze lepsza) wersja AVT5016 - czyli tunera FM z RDS i 3 dodatkowymi wejściami w tym jedno S/PDIF sterowny pilotem RC5 i impulsatorem Bourns
Pzdr
T.J.