Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięObwody drukowane
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Cześć wie ktoś może gdzie drukują i wytrawiają płytki ( zrobił bym to sam ale schemat jest bardzo skomplikowany )
DZIĘKI!!!
DZIĘKI!!!
re
z krakowa
tam to niewiem,porozgladaj sie w panoramie firm lub na necie poszukaj
no albo kliknij tu http://adresyfirm.com/ i wpisz sobie jaka branza itd cos ci napewno znajdzie
pzdr
no albo kliknij tu http://adresyfirm.com/ i wpisz sobie jaka branza itd cos ci napewno znajdzie
pzdr
Witam kolego --->trryt pytałes gdzie robia plyteki we wroclawiu wiec oto adres:
oldruk
ul.grunwaldzka 12b tel.327 85 14
Nadrugi raz pisz odrazu maila bo niewiem czy mozna tak reklamowac na forum a jezeli chodzi o czesci smd to zobacz na giełdzie elektronicznej tam jest taki facet co ma duzo elementow (i smd i zwykłe) i nawet tanio(tylko kupujesz calymi opakowaniami,niepojedynczo-np po 100 rezystorów itd).
pzdr.
oldruk
ul.grunwaldzka 12b tel.327 85 14
Nadrugi raz pisz odrazu maila bo niewiem czy mozna tak reklamowac na forum a jezeli chodzi o czesci smd to zobacz na giełdzie elektronicznej tam jest taki facet co ma duzo elementow (i smd i zwykłe) i nawet tanio(tylko kupujesz calymi opakowaniami,niepojedynczo-np po 100 rezystorów itd).
pzdr.
A z innej beczki bo niechce zakladac nowego tematu wiec tu napisze a chodzi mi o : jak rozpoznac papier kredowy tzn.bo matka mi przyniosla troche tego papieru i niewiem czy napewno to jest papier kredowy,on jest taki troche sliski,niecalkiem jak sa np czasopisma ale slizszy od tych zwyklych i troche grupszy od zwyklej kartki.
Wiec moze to byc papier kredowy?
I kazye ksero to juz sa laserowki bo nigdy sie nadtym niezastanawialem?
pytam sie bo mam zamiar porobic troche plytek ta metoda i wole sie upewnic.
dzieki i pozdrawiam
Wiec moze to byc papier kredowy?
I kazye ksero to juz sa laserowki bo nigdy sie nadtym niezastanawialem?
pytam sie bo mam zamiar porobic troche plytek ta metoda i wole sie upewnic.
dzieki i pozdrawiam
to nie musi bys obowiazko papier kredowy moze byc polkredowy jedna strona. Taki papier nie jest sniezno bialy lecz z lekka kremowy. Zasada jest taka ze jak jest sliska powierzchnia to toner latwiej sie odkleja od papieru i przylega do powierzcni plytki zrob sobie test i jak wyjdzie ok to bedziesz wiedzial Co do ksero to kazde uzywa toner czyli tak samo jak drukarka laserowa. Mozesz poznac po tym ze kartka bedzie lekko ciepla bo toner jest wprasowany w drukarce/ksero do kartki...jak rozpoznac papier kredowy ... I kazye ksero to juz sa laserowki ...
"Yorgus" dobrze słyszałeć o tej folii - jakieś osiem lat temu właśnie tą metodę bardzo reklamowano. Jakie są efekty - nie wiem, bo wtedy u nas ciężko było coś kserować na folii, więc od razu próbowaliśmy korzystać z kartek i to z tych zwykłych POLLUX a nie kredowych - jakoś to szło.
Życzę powodzenia
Życzę powodzenia