Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

szukam pomocy w przerobieniu układu.... oczywiscie za kase

Photon
-
-
Kontaktowanie:
szukam pomocy w przerobieniu układu.... oczywiscie za kase

Postautor: Photon » 30 mar 2004, o 21:19

chodzi o uklad pamieci dzwieku.... jeden z nizej wymienionych ktory trzeba by przerobic na taki ktory bedzie po podaniu impulsu na okreslone wejscie podawal glosowo okreslony komunikat

AVT - 508 Mowiacy zegar z DCF77 EP3/97
AVT - 322 Programowany sygnalizator glosowy EP4/03
AVT - 5063 Mowiacy termometr EP5/02
AVT - 5089 Mowiaca kostrka do gry EP12/02
AVT - 2045 Pozystywka ISDofon EdW11/97
AVT - 2049 "Papuga" magnetofonik cyfrowy EdW10/96

post jest bardzo powazny wiec prosze o powazne oferty... dysponuje niektorymi opisami owych urzadzen ktore otrzymalem od EP

krzysiek Toruń
photonek@wp.pl

czarutek

Postautor: czarutek » 2 kwie 2004, o 13:02

Przejrzałem wczoraj :wink: w wolnych chwilach :wink: dość pobieżnie tamte dwa projekty i wydaje mi się, że są zbyt złożone, jak na Twoje potrzeby. Dlaczego chcesz je przerabiać? Przecież na samym ISD2560 według noty katalogowej zrobisz to, co będzie funkcjonować zgodnie z Twoim opisem...

Photon
-
-
Kontaktowanie:

:)

Postautor: Photon » 4 kwie 2004, o 12:28

Przejrzałem wczoraj :wink: w wolnych chwilach :wink: dość pobieżnie tamte dwa projekty i wydaje mi się, że są zbyt złożone, jak na Twoje potrzeby. Dlaczego chcesz je przerabiać? Przecież na samym ISD2560 według noty katalogowej zrobisz to, co będzie funkcjonować zgodnie z Twoim opisem...
mnie jest to obojetne czy sie przerobi czy zrobi od zera.... dla mnie wazne jest to zeby działało... czekam na oferty :) pozdrawiam Krzysiek

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”