Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProtel DXP - instalacja
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Załadowałem sobie windows'a 98 i z radością wziąłem sie za instalacje Protela DXP.
Niestety podana na płycie strona www (w EP7/2003 lub EP10/2002 ) już nie istnieje. Skąd zdobyć hasło, żeby go zainstalować?
Przeszukałem "całą" stronę protela i nic nie znalazłem.
Pozdrawiam Mariusz. :evil:
Niestety podana na płycie strona www (w EP7/2003 lub EP10/2002 ) już nie istnieje. Skąd zdobyć hasło, żeby go zainstalować?
Przeszukałem "całą" stronę protela i nic nie znalazłem.
Pozdrawiam Mariusz. :evil:
A czy coś oprócz W2K i XP nadaje się do pracy ? No przecież nie 95, 98 czy Me. 98 np. uruchamiam tylko wtedy, gdy potrzebuję programatora używającego portu w trybie "direct". Wszystko inne pod Windows 2000. XP nie używam (i nie znam), bo nie mam takiej potrzeby.
Faktem natomiast jest, że DXP bardzo "pożera" zasoby komputera i bez np. minimum 512 MB RAM lepiej nic poważnego w nim nie robić.
Faktem natomiast jest, że DXP bardzo "pożera" zasoby komputera i bez np. minimum 512 MB RAM lepiej nic poważnego w nim nie robić.
Dokładnie o jaki link Ci chodzi?
Bo na www.protel.com można znaleźć trochę materiałów, ale trzeba pogrzebać bo są nieco "schowane"
Bo na www.protel.com można znaleźć trochę materiałów, ale trzeba pogrzebać bo są nieco "schowane"
do protela DXP
mam protela DXP w kompie sciagnietego z netu.jak chcesz to mam tez serial.