Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProgramowanie mikroprocesorów.
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
Racja racja- tylko że przedłużyłe własnie penumeratę na kolejne dwa lata i chcę aby przez ten czxas gazeta miała choć troszkę rozsądny kształt. Kiedyś wychodził Praktyczny elektonik i w on właśnie spełniał moje oczekiwania- projekty robione były w taki sposób aby czytelnik mógł sam go zrobić w domu wykorzystują elementy stare... miało to wielki sens programy były publikowane i opisywane... naprawdę warto go było czytać. W EP nie ma takiej tendencji a szkoda, bo w sumie nie ma teraz wielkiego wybory w gazeta z branży...
Jak będzie tak dalej, to chyba na przyszły rok nie przedłużę prenumeraty.
PS.
W twojej wypowiedzi wyżej STXX oznacza mikrokontrolery z www.st.com?
PS.
W twojej wypowiedzi wyżej STXX oznacza mikrokontrolery z www.st.com?
2 lata wyroku?
Dzięki za linka, bardzo pozyteczny:) Ja właśnie zaprenumerowałem więc będę musiał się z nimi męczyć przez najbliższe 2 lata
a notatnika praktyka
Dawniej nawet był notatnik praktyka... teraz nawet tego nie ma
a czytałeś Gawel kiedyś Praktycznego Elektronika?
a czytałeś Gawel kiedyś Praktycznego Elektronika?
stare czasy
Oj teraz nie powiem muszę poszykać...jestem wpracy i nie mam przy sobie starszych numerów. Ale jak sprawdzę to na pewno prześlę.
hack hack
Gawelku a jak stoisz z sieciami, bawisz się hackingiem?