Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siędarmowe sample
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
czy ktos wie kiedy firmy wysylajace sample ignoruja zamawiajacego? wiem, ze ignoruje sie spryciarzy zamawiajacych ciagle to samo w duzych ilosciach. jak czesto mozna zamawiac probki zeby nie zostac skasowanym? czy to sa wielkosci rzedu tygodni miesiecy czy... lat?
Uwazam, ze juz sam styl Twego zapytania zdradza podejscie do tematu i wskazuje, ze chcialbys stac sie wlasnie takim spryciarzem. Przez takie podejscie wiekszosc producentow juz w ogole nie wysyla do Polski sampli. Cierpia na tym prawdziwi projektanci.
Jesli sie myle co do Ciebie to wtedy sorry. :)
PS. Ja zawsze nie uzywam polskich liter.
Jesli sie myle co do Ciebie to wtedy sorry. :)
No wlasnie nie za bardzo jest tak. Nie chce zeby mnie za takiego uznali a i intencje mam calkiem czyste - nie chce po prostu strzelic czegos w stylu "gafy" i spalic sie na starcie. Owszem, nie jestem wielka firma, ktora pozniej kupi milion sztuk scalaka, ale chyba wielu amatorow wykorzystuje sample w ten sam sposob czyli do zbudowania jednego urzadzenia dla siebie zeby sie czegos nauczyc. Pytanie pozostaje aktualne.Uwazam, ze juz sam styl Twego zapytania zdradza podejscie do tematu i wskazuje, ze chcialbys stac sie wlasnie takim spryciarzem. Przez takie podejscie wiekszosc producentow juz w ogole nie wysyla do Polski sampli. Cierpia na tym prawdziwi projektanci.
Jesli sie myle co do Ciebie to wtedy sorry.
Acha, kapuje. Dzieki. Mam wlasnie zamiar zamowic z texas instr. czesci do karty dzwiekowej na usb (avt 5088,509), a ostatnio zamawialem u nich jakis miesiac temu z kawalkiem. Oczywiscie nie zamawiam tego samego wiecej niz raz i nie zamawiam pelnych ilosci wiec moze nie stane sie wrzodem spoleczenstwa polskiego chodzi mi o poznanie czegos jak "dobre maniery" w zamawianiu. Jakby ktos mial jeszcze jakies uwagi na te tematy to bardzo prosze - chetnie sie zapoznam.
pzdr
pzdr
Ostatnio zmieniony 13 lut 2004, o 18:02 przez RABW, łącznie zmieniany 1 raz.