Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

WIZNET WN-IMM7010A jak skorzystac z wbudowanych funkcji API

szary
-
-
WIZNET WN-IMM7010A jak skorzystac z wbudowanych funkcji API

Postautor: szary » 11 lut 2004, o 20:28

Witam.
Jestem szczesliwym posiadaczem modulu internetowego firmy wiznet.
Musze napisac program... dzieki ktoremu bede mogl postawic na tym serwer WWW.
Juz mniejsza o kwestie techniczne... zwiazane z elektronika i calym ukladem.
Wiem, ze uklad ten posiada wbudowane funkcje API [ich opis mam w PDF-ie] , aha. te funkcje to funkcje jezyka C.
Dzwonilem do firmy w ktorej kupilem uklad... i chcialem sie dowieczec jak moge zdobyc jakiegos inkluda do tego. Dowiedzialem sie, ze zadnych bibliotek mi nie potrzeba bo uklad ma wbudowane funkcje.

No dobra... moze ja sie nie znam... ale bede pelen podziwu dla kompilatora.. jesli zgadnie... gdzie w ukladzie zapisana jest funkcja... zeby moc sie do niej odwolac.

Ktos wie o co w tym chodzi i jak skorzystac z tych "wbudowanych funkcji" ? Bo napisac je moge sam... ale jesli one juz sa... to nie ma sensu pisac od nowa.

Pozdrawiam
Szary

kowal
-
-

Postautor: kowal » 11 lut 2004, o 22:40

Na Twoje pytanie nie odpowiem. Sam chce sie spytac :) Gdzie kupiles ten modul ? Tez bym sie nim chetnie pobawil, ale sprowadzanie go zza granicy to dla mnie problem. Czy mozna go dostac w Polsce?

szary
-
-

Postautor: szary » 11 lut 2004, o 22:42

www.gamma.pl

:) szybciutko dostarczaja....

Wróć do „Projektowanie PCB, programy EDA, CAD, narzędziowe”