Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Artykuly EdW w wersji elekrtonicznej...

snaffie
-
-
Kontaktowanie:
Artykuly EdW w wersji elekrtonicznej...

Postautor: snaffie » 21 sty 2004, o 18:46

Witam, zainteresowal mnie jeden kit z archiwalnych numerow gazety Elektronika dla wszystkich. Odwiedzilem czytelnie ale niestety bez skutku, maja tylko EP i PE a po EdW ani sladu.... Potrzebuje artykulu o kicie AVT-2463 ktory zostal opisany w numerze EdW 12/2000. Czy ma moze ktos ten numer, badz wie gdzie mozna znalezc ten opis na sieci???

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 21 sty 2004, o 19:51

Są trzy opcje:
Albo ktos Ci podeśle ten schemat i opis i o.k...
Albo kupisz sobie archiwalny nr. w AVT ( www.sklep.avt.com.pl )lub napiszesz e-maila do handlowy@avt.com.pl i zamówisz sobie
Albo jesli chcesz są 2 płyty EdW w cenie 55zł (za szt.) na nich ponoć jest wszystko co było od poczatku.
Ja własnie zamówiłem sobie płytki (CD) z EdW :wink:

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Re: Artykuly EdW w wersji elekrtonicznej...

Postautor: Wojtek » 21 sty 2004, o 21:16

Witam, zainteresowal mnie jeden kit z archiwalnych numerow gazety Elektronika dla wszystkich. Odwiedzilem czytelnie ale niestety bez skutku, maja tylko EP i PE a po EdW ani sladu.... Potrzebuje artykulu o kicie AVT-2463 ktory zostal opisany w numerze EdW 12/2000. Czy ma moze ktos ten numer, badz wie gdzie mozna znalezc ten opis na sieci???
Proszę bardzo - załączam plik pdf opisujący ten kit.

.... Nie wiem czemu nie mozna załączyć pliku :o

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 21 sty 2004, o 21:22

Cześc Wojtku. :P
Niestety na razie plików niezałączysz :(
Dogadajcie się e-mailami :wink:
Pozdrawiam :!:

Polcb33
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Polcb33 » 23 sty 2004, o 22:37

a te plyty cd to sa cale artykuly zeskanowane i dane do pdf?? i jakie sa tam nr gazet,wszystkie jakie wydano??

Wróć do „Kity AVT”