Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSample z National Semiconductor
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Czy ktoś zamawiał sample z tej firmy. Co to są "Sample 24h". Mi sie wydaje że te sample mam odesłac po 24h? lub coś takiego. Ile się na nie czeka. Dzięki za odpowiedź.
Teraz to ci z UPS'a chca listownego potwierdzenia upowarznienia ich do przerzutu paczki
Przez to k...a zniszczlyli mi procka DSP, bo za dlugo szlo potwierdzenie, a TI kazalo zniszczyc, zamiast odeslac czy czekac!!!!
Srednoi z TI idzie 3-4 dni do Polski (oczywiscie jezeli maja na stanie), a w tu w tym olbrzymim kraju (Polska jest wieksza chyba od calego swiata ) to nawet 2 tyg moze isc
Przez to k...a zniszczlyli mi procka DSP, bo za dlugo szlo potwierdzenie, a TI kazalo zniszczyc, zamiast odeslac czy czekac!!!!
Srednoi z TI idzie 3-4 dni do Polski (oczywiscie jezeli maja na stanie), a w tu w tym olbrzymim kraju (Polska jest wieksza chyba od calego swiata ) to nawet 2 tyg moze isc
Pierwsza przyszla bez problemu, do drugiej kobieta dzwonila, potem byl spokoj, i przy ostatnim zamowieniu (po przeprowadzce zmienilem dane na TI i dopiero zamowilem) TI podzielilo zamowienie na kilka paczek bo nie mieli na stanie, kilka paczek przyszlo pod stary adres i przy ostatniej dopiero przyslali mi na maila ze chca listowne potwierdzenie (na starym adresie nie ma juz telefonu, ale ktos zawsze tam jest wiec z odbiorem nie bylo problemu). Probowalem sie czegos dowiedziec od UPS'a, ale nie raczyli odpowiadac na moje maile, dopiero kumpel powiedzial co i jak. wyslalem i cisza. Niedawno jeszcze raz poslalem maila i dopiero mi odpowiedzieli, ze zniszczyli
Acha. Z tego co wiem to Microchip wprowadzil embargo na Polske, ze niby niepoplacalne sa koszty spedycji czy cos, a miedziy innymi chodzi o tych zajeb... (sorka) pseudo "biznesmenow" co chcieli tanim kosztem powiekszyc swa kiese
Acha. Z tego co wiem to Microchip wprowadzil embargo na Polske, ze niby niepoplacalne sa koszty spedycji czy cos, a miedziy innymi chodzi o tych zajeb... (sorka) pseudo "biznesmenow" co chcieli tanim kosztem powiekszyc swa kiese