Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Problem ze słabym silnikiem do pralki

potek
-
-

Postautor: potek » 18 lis 2003, o 22:27

No nie wiem czy w Warszawie znajde. To sa poszukiwane czesci i moze byc trudno. Sa za to nowe po 160zl. Zobacze co maja na zlomie ale mala szansa ze trafie. Spod smietnikow to wyciagaja co sie da. Sprezarki od lodwek, a silnika to w zyciu nie widzialem na wyrzuconej pralce.
Znam ten typ silnika, mam sporo danych o tej pralce, tylko nie bylem pewien co nawalilo. Moze przez rok postoju zostal zapylony tynkiem przez fachowcow wymieniajacych kanalizacje. I po uruchomieniu nie mogl sie zakrecic, szarpal sie az polecialy jakies cewki. Ale nie wiem. Byc moze.

Awatar użytkownika
fachman
-
-

Postautor: fachman » 9 gru 2003, o 00:22

heh, w pralkach siadają zazwyczaj programatory, a jak przy okazji cieknie jeszcze bęben to pralka trafia na szrot, ale silnik zazwyczaj jest dobry, cena takiej używki to 40-80zł, ale poszukać niestety trzeba.

Awatar użytkownika
g.matras
-
-

Postautor: g.matras » 24 gru 2003, o 04:25

tylko na przyszłość nieładuj tyke ubran do pralki :lol: to był żart :mrgreen:

Wróć do „Serwis urządzeń elektronicznych”