Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

No dzieki ze mnie ostrzegasz

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:
No dzieki ze mnie ostrzegasz

Postautor: Sova » 23 lis 2003, o 11:46

no to dzieki ze mi to mówisz bo nawtt na to nie zwróciłem na to uwagi, a jak bym chciał zrobić sobie tylo takie cos ze jest laserek i odbiornik, (fotorezystor) i jak sobie ktos pzretnie tą wiazke, to sie cos stanie, jest to mozliwe, przy materiałach dostepnych w elektronikach??

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 23 lis 2003, o 19:08

:? Coś nie tak?

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Sova » 23 lis 2003, o 20:54

Nie no naprawede dziekuje, bo nie weidziałem ze to jest podczerwień! Peace people :-) a o tym laserze i fotorezystorze to wiąze się mój post z kity atv "laser"

Awatar użytkownika
szymon
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: szymon » 24 lis 2003, o 15:08

Można wykożystać lasery które sa bezpieczne(na prawie) są to takie w breloczku sprzedawane na bazaże za 5 zeta :)

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:

No własnie

Postautor: Sova » 24 lis 2003, o 16:20

Własnie taki mam, i mój post z kity atv tego sie tyczy, czy wiesz jak takie cos moze zrobić?, jak bys miał jakiekolwiek informacje na ten temat, to bardzo prosze dja znać, mam taki laserek z bazaka, chce przy drzwiach sobie zrobic czujnik laserowy, aler nie umiem bbez niczego , ani schematu, ani niczego zrobic tego :-)

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”