Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięMaturzysta szuka informacji o AVT -5016
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Witam. Jestem tegorocznym maturzystą w Technikum Elektronicznym. Jako prace dyplomową robie Amplituner FM z RDS. Szukam informacji na temat tego kitu. Jeżeli już ktoś może go składał lub miał z nim do czynienia to chętnie przyjme każdą informacje na jego temat.
Hej! Jak byś był zainteresowany to mam do sprzedanie ten tuner. Jest zmontowany i umieszcony w aluminiowej obudowie, z "lustrzaną" płytą czołową. Jest to oczywiscie tuner FM z RDS-em i wzmacniacz.
Jeśli Cię to interesuje, to napisz maila piotrekk5@wp.pl
Pozdrawiam
Piotrek
Jeśli Cię to interesuje, to napisz maila piotrekk5@wp.pl
Pozdrawiam
Piotrek
Re: Maturzysta szuka informacji o AVT -5016
Albo kup od kolegi albo zmontuj nowy sam.Witam. Jestem tegorocznym maturzystą w Technikum Elektronicznym. Jako prace dyplomową robie Amplituner FM z RDS. Szukam informacji na temat tego kitu. Jeżeli już ktoś może go składał lub miał z nim do czynienia to chętnie przyjme każdą informacje na jego temat.
Ja sam nieskładałem tego kitu ale warto się podszkolic w montażu takich urządzeń