Witam wszystkich.
Przypuszczam że jestem tu najmłodszym forumowiczem dlatego proszę się nie śmiać z powodu moich "zawansowanych pytań".
Jestem w 3 klasie gimnazjum i po ukończeniu tej szkoły chciałbym uczęszczaś do szkoły elektronicznej. Chciałbym już teraz się dowiedzieć więcej niż to co jest wykładane na lekcji fizyki dlatego proszę o podanie linków stron albo nazw książek z których może czerpać wiedzę taki jak ja czyli laik
POZDRO

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPoczątkujący
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
zajrzyj na stronę Wojtka www.elektronika.qs.pl . Może tam znajdziesz coś dla siebie.
Jeżeli jesteś zupełnie początkujący to myślę że EP może nie być pomocna w poznaniu podstaw. Kupuj gazetkę "Elektronika dla wszystkich". Polecam znakomitą książkę "Sztuka elektroniki" P.Horowitz, W.Hill która może służyć pomocą przez długie lata. Ze stron polecam swojąa Elektronika Praktyczna za bardzo zaawansowana????