Wiem, ze to straszna lipa pytac o taka rzecz, ale naprawde nie mam czasu tego nigdzie szukac...i nie mam tez na to ochoty.Mam nadzieje, ze mi pomozecie. Chce sie dowiedziec, jaki stan logiczny posiadaja wejscia bramek NAND i NOR TTL nigdzie nie podlaczone, najlepiej uzasadnic to na podstawie ich budowy wewnetrzenj.
Z gory przepraszam tych wszystkich ktorzy dostali teraz bialej goraczki i chca mnie rozwalic...
Pozdrawiam.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNAND i NOR
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
Re: NAND i NOR
Po to jest to forum aby pytać, ale trochę ochoty trzeba mieć aby postarać się poszukać informacji samemu - można np użyć www.google.pl . Tak jak Ci napisał mateo19851 jest to stan wysoki, a wynika z faktu polaryzacji tranzystora wejściowego, co widać na rysunku:Wiem, ze to straszna lipa pytac o taka rzecz, ale naprawde nie mam czasu tego nigdzie szukac...i nie mam tez na to ochoty.Mam nadzieje, ze mi pomozecie. Chce sie dowiedziec, jaki stan logiczny posiadaja wejscia bramek NAND i NOR TTL nigdzie nie podlaczone, najlepiej uzasadnic to na podstawie ich budowy wewnetrzenj.
Z gory przepraszam tych wszystkich ktorzy dostali teraz bialej goraczki i chca mnie rozwalic...
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2003, o 08:22 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.