Witam wszytkich serdecznie.
Upatrzylem sobie ten oto kit: http://www.avt.com.pl/oferta/kityavt/opisy/0477.html Niestety nie widnieje on juz w ofercie AVT. Stad moje pytanie. Gdzie moge znalesc wzory plytek PCB do tego kitu? Na stronie EP mozna znalesc plytki od rocznika '99. Pech chcial ze ow kit byl opisywany w numerach 10 i 11 '98. Zabraklo trzech miesiecy Drugie pytanko. Gdzie mozna zdobyc IC: LMC1992 oraz pragram sterujacy do niego. Sprawdzalem na stronie Nationala i jest on oznaczony jako obsolete i podobno nie jest sprzedawany juz od 1995 roku. Czy wydawnictwo AVP dysponuje jeszcze jakimis zapasami tego ukladu? Jesli udalo by mi sie zdobyc kostke z drugiej reki, czy redakcja EP zgodzila by sie udostepnic program sterujacy do niego? A jesli nie, to czy mozna go chociaz kupic? Bede wdzieczny za odpowiedz.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAVT-477 Stereofoniczny przedwzmacniacz HiFi
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
mam ten sam problem. w sklepie avt wydębiłem informację że firma nie ma możliwości sprowadzenia kościlmc1992 iwycofała kit z oferty
namierzyłem układ 490 - i zgadnij? znowu to samo.
jeżeli jesteś bardzo uparty to z archiwum ep można zciągnąć artykuły z 477
i zrysować tylko co to da bez procka
podrówko
namierzyłem układ 490 - i zgadnij? znowu to samo.
jeżeli jesteś bardzo uparty to z archiwum ep można zciągnąć artykuły z 477
i zrysować tylko co to da bez procka
podrówko
xxl
Sorry co to za kość?
xxl
A moze być taki układ??? ST62T10CB6 czy one się czymś róznią?
A co do PCB to pisz im e-maile z prośba o udostępnienie PCB tego kitu.
Albo chociaz żeby Ci dali lustrzane odbicie ścieżek to sobie wytrawisz i wporzo.
Jak cos to napisz czy ST62T10CB6 bedzie dobry.
A co do PCB to pisz im e-maile z prośba o udostępnienie PCB tego kitu.
Albo chociaz żeby Ci dali lustrzane odbicie ścieżek to sobie wytrawisz i wporzo.
Jak cos to napisz czy ST62T10CB6 bedzie dobry.
Dzięki za szybką odpowiedz . Nie mam zielonego pojęcia jaka jest różnica między tymi układami. Czy 62T10 nie można dostać? Widzę że jesteśczęstym gościem na forum i jesteś bardziej w temacie. Co do płytek to mam pdf-y więc sprawa rozwiązana . Czy jesteś w stanie zaprogramować taki procesor? Chętnie skożystam z uprzejmości, oczywiście nie za darmo. Przymierzałem się do budowy programatora i przejżałem helpa do winee, doszedłem jednak do wniosku, że jestem za tępy na naukę programowania. Na całe nieszczęście w swoim otoczeniu nie mam nikogo kto się tym zajmuje. Ale od czego SIEĆ?!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
xxl
Hmmm...ST62T10CB6- dostaniesz w www.tme.com.pl
Napisz im e-maila i zapytaj o róznice.
Co do prpgramowania to wyslij e-maila do redakcji EP i zapytaj o programowanie tego urządzenia.
Niestety ja tego niepotrafie zrobić...zamknąłem sie ostatnio w temacie audio....
Napisz im e-maila i zapytaj o róznice.
Co do prpgramowania to wyslij e-maila do redakcji EP i zapytaj o programowanie tego urządzenia.
Niestety ja tego niepotrafie zrobić...zamknąłem sie ostatnio w temacie audio....