Wczoraj zapytałem się o układ chybrydowy, do którego nie mogę znaleźć opisu na necie w nadzieii, że ktoś wie co to za wynalazek (bardzo potrzebnych), dziś natomiast ktoś 'wspaniałomyślnie' usunął pytanie.
Czy pan admin uważa za niestosowne wypytywać sie na elektronicznym forum o elementy elektroniczne?
To może by tak łaskawie opublikował listę pytań dozwolonych do zadawania
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCzy informacje techniczne są tajne?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
No i plama. Okazało się, że niewyświetlanie niektórych tematów było winą ustawień IE na kompie z którego napisałem powyższy tekst.
Ponieważ zależy mi na info, więc trochę puściły mi nerwy. I to całkiem niepotrzebnie.
Przepraszam wszystkich których uraziłem i mam nadzieję, że szybko zostanie to skasowane.
Ponieważ zależy mi na info, więc trochę puściły mi nerwy. I to całkiem niepotrzebnie.
Przepraszam wszystkich których uraziłem i mam nadzieję, że szybko zostanie to skasowane.
To jest ten STK... . Juz odpisales mi na tamten list - wielkie dzieki. Teraz przynajmniej wiem, że produkuje je Panasonic, jednak na radzieckich stronach też nie było informacji technicznych.
Ten list napisalem pod wplywem emocji, bo na jednym z kompów IE tak skutecznie buforuje strony, że wogóle ich nie pobiera z sieci. Podstawił jakąś kopię, a mnie poniasły nerwy, że skasowano mi list ( to info jest mi bardzo potrzebne). Wszystko wyjaśnilo się gdy odpaliłem internet na innym kompie, ale niestety - głupi tekst już poszedł.
Ten list napisalem pod wplywem emocji, bo na jednym z kompów IE tak skutecznie buforuje strony, że wogóle ich nie pobiera z sieci. Podstawił jakąś kopię, a mnie poniasły nerwy, że skasowano mi list ( to info jest mi bardzo potrzebne). Wszystko wyjaśnilo się gdy odpaliłem internet na innym kompie, ale niestety - głupi tekst już poszedł.