Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Pomocy!!!

Voitec
Pomocy!!!

Postautor: Voitec » 10 cze 2003, o 10:26

Hej!
Mam pytanie odnośnie aparatu cyfrowego! Nigdzie nie mogę dostać jakieś zasilacza a na bateriach już nie wyrabiam (4 sztuki baterii wystarczają mi na jakieś 30 fotek). Czy jest jakiś "akumulatorek" np. mocowany przy pasku spodni gdy się idzie robić więcej fotek? Model mojego aparatu to: SAMSUNG Digimax 210 SE. Byłem już w wielu sklepach ale powiedzieli mi że mam nietypowy model aparatu ... nie bardzo to rozumiem. Podajcie mi proszę jak znajdziecie sklep w którym można kupić jskiś zasilacz to tych baterii lub coś co będę mógł używać zamiast nich. Z góry dzięki.

Gość

Postautor: Gość » 11 cze 2003, o 03:43

Jakie napiecie maja te twoje baterie. Moze sprobuj uzywac akumulatorkow kadnowo-niklowych?

Gość

Postautor: Gość » 11 cze 2003, o 07:56

Do aparatow uzywa sie akumulatorow niklowo wodorkowych (NIMH) o pojemnosciach od 1500-2100mAh, mi 2000mAh wystarcza na 250 zdjec.

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”