w numerze EP z kwietnia 2001 zamieszczony zostal projekt centrali alarmowej. wykorzystuje go w tym roku do mojej pracy dyplomowej. najwiekszy i najpowazniejszy problem powstal z programem, ktory trzeba przelac do procka. okazalo sie, ze zawiera on sporo bledow (nie jest mozliwe przez to skompilowanie porgramu). nie jestem programista i nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic. prosze o pomoc, gdyz termin mnie goni, a jest to niezbedne do obrony pracy dyplomowej.
z gory dziekuje
podaje link do programu:
http://www.ep.com.pl/ftp/avt5005.bas
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięBŁĘDY W PROGRAMIE - POMOCY!!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
adres
to jeszcze raz ja - gdyby ktos mogl mi pomoc podaje maila:
skrzypek@skrzynka.pl - tak bedzie szybciej
skrzypek@skrzynka.pl - tak bedzie szybciej
ja tez mam taki problem
ównież robię taką centralę i mam taki problem jak będziesz coś wiedzieć to daj zanć.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
odeslij do avt
DOBRA RADA odesalij do avt ja tak zrobilem wrucili mi kase
tam sa bledy na plytce przez co spalilem procek i mnustwo bledow w programie wrucili rez kase za procek hi.
pikczu@poczta.fm
tam sa bledy na plytce przez co spalilem procek i mnustwo bledow w programie wrucili rez kase za procek hi.
pikczu@poczta.fm
ten program jest nie dokończony gdyż redaktor Raabe zmarł i program został nie dokończony
próbowałem go dokończyć - przynajmniej jest skompilowany i robi podstawowe czynności jedynie nie ma dopisanego programu wysyłania wiadomości przez telefon jarecki16@xl.wp.pl
próbowałem go dokończyć - przynajmniej jest skompilowany i robi podstawowe czynności jedynie nie ma dopisanego programu wysyłania wiadomości przez telefon jarecki16@xl.wp.pl