Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

BŁĘDY W PROGRAMIE - POMOCY!!!

paulo
BŁĘDY W PROGRAMIE - POMOCY!!!

Postautor: paulo » 2 cze 2003, o 23:47

w numerze EP z kwietnia 2001 zamieszczony zostal projekt centrali alarmowej. wykorzystuje go w tym roku do mojej pracy dyplomowej. najwiekszy i najpowazniejszy problem powstal z programem, ktory trzeba przelac do procka. okazalo sie, ze zawiera on sporo bledow (nie jest mozliwe przez to skompilowanie porgramu). nie jestem programista i nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic. prosze o pomoc, gdyz termin mnie goni, a jest to niezbedne do obrony pracy dyplomowej.
z gory dziekuje

podaje link do programu:
http://www.ep.com.pl/ftp/avt5005.bas

paulo

adres

Postautor: paulo » 2 cze 2003, o 23:49

to jeszcze raz ja - gdyby ktos mogl mi pomoc podaje maila:
skrzypek@skrzynka.pl - tak bedzie szybciej

czar

ja tez mam taki problem

Postautor: czar » 3 cze 2003, o 20:18

ównież robię taką centralę i mam taki problem jak będziesz coś wiedzieć to daj zanć.
Pozdrowienia

Gość

odeslij do avt

Postautor: Gość » 27 lip 2003, o 23:40

DOBRA RADA odesalij do avt ja tak zrobilem wrucili mi kase
tam sa bledy na plytce przez co spalilem procek i mnustwo bledow w programie wrucili rez kase za procek hi.
pikczu@poczta.fm

Gość

Postautor: Gość » 30 lip 2003, o 15:15

Witam
Podany adres gdzie ma się znajdować listing programu
sygnalizuje błąd i nie można tego pooglądać
Pozdrawiam PIOTR

arek
-
-

Postautor: arek » 30 lip 2003, o 18:00

ten program jest nie dokończony gdyż redaktor Raabe zmarł i program został nie dokończony :!:
próbowałem go dokończyć - przynajmniej jest skompilowany i robi podstawowe czynności jedynie nie ma dopisanego programu wysyłania wiadomości przez telefon jarecki16@xl.wp.pl

Wróć do „Projektowanie PCB, programy EDA, CAD, narzędziowe”