Mam problemik
Chodzi o to czy ktoś wie jak można wyłączyć kolejność elementów na płytce którą robimy ze schamtu ? tzn zeby elementy na płytce nia musiały sie łaczyć w sobą w takiej samej kolejnosci jak na schemacie ... (niby połaczenie sie robi, ale zostaje nie zrootwana scierzka, co mnie denerwóje ;/ bo wyglada jak by jeszcze cos było do zrobienia)
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięEAGLE i połączenia
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Dokładnie zrozumiałem pytanie. W Traxmakerze jest tak, że jak sie wykobna polecenie Show nets > UnRouted Nets to ukrywane są nitki połączeń już wykonanych, tak jak to jest na przykładzie - widać tylko nitki połączeń nie wykonanych.
Czy w eaglu ukrywa sie wtedy cała warstwa? Może pomoże ktoś doświadczony w pracy z eaglem ?
Czy w eaglu ukrywa sie wtedy cała warstwa? Może pomoże ktoś doświadczony w pracy z eaglem ?
Dziekuje bardzo !! chodzilo mi o „Ratsnest". A jak rysować ścierzki to wiem . jeszcze raz bardzo dziekujeWykonaj polecenie „Ratsnest", ikonka X z zielonymi kropkami.
Czy rysując ścieżki korzystasz z funkcji "Route" ? Kliknij ikonkę "Route"
a następnie na żółtą nitkę i poprowadź ścieżkę.
Być może to znasz ale w razie czego napisałem, może dopiero zacząłeś się bawić Eagle'm.
Pozdr.