Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Darmowe próbki

katarcza
-
-

Postautor: katarcza » 8 maja 2003, o 09:18

Ja zreguły zamawiam próbki przez polskich przedstawicieli (dystrybutorów). Działa to dosc sprawnie, aczkowiek trzeba troche "oszukać" aby je dostać.

Gość

Postautor: Gość » 15 maja 2003, o 16:54

A wiesz może jak dostać darmowe próbki układów tda7317 i tda7318?
Byłbym bardzo wddzięczny za każdą odpowiedź.

dex

Postautor: dex » 16 maja 2003, o 14:25

agrest:

Mialem podobna sytuacje , mialem juz wysylac im ten znaczek skarbowy i upowaznienie do odprawy,babka mowila przez telefeon ze i tak nic za to nie zaplace.Wiec chialem im to wyslac, ale zrezygnowalem bo i tak dostalem paczke ,a dodzwonic sie do nich to za cholere nie moglem.
Paczka byla cos kolo 44euro/albo$.A ztego co mi mowila to do 22euro jest bez odprawy, do 42(4?) uproszczona chyba czy jakos tak.Tylko niewiem z kad oni te kwoty biora ,jak texas podaje ceny 0 i wyraznie pisze ze to probki nie do sprzedazy?

Co zrobiles?To upowaznienie wyslales?

dex

Gość

Postautor: Gość » 17 maja 2003, o 20:00

Nie mogłem sie dodzwonić. Automat odbiera i każe czekać, a po 3 minutach rozłącza. 3 impulsy x 10 prób x 3 dni. Potem wysłałem faks z prośbą o wyjaśnienie sytuacji z tym płaceniem. Oddzwoniła kobiecina z informacją, że jednak nic nie płacę. Dostałem e-mailem wzór upoważnienia, załącznik i instrukcję, która nie chciała się otworzyć. No to wysłałem faksem upoważnienie. Minął tydzień, dodzwonić się nie sposób, na maile nie odpowiadają. Dziwne podejście w czasach kiedy wszyscy dbają o klienta. Jak będą chcieli ode mnie jakieś pieniądze za przechowywanie przesyłki, napiszę do TI paszkwila na UPS i poproszę o wysyłkę profesjonalnym przewoźnikiem, np DHL.

PozdrA

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”