Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSzkolenia z ksiegowości
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Czy znacie możę jakieś rozwijające szkolenia z księgowośći? Obecnie pracuję w biurze księgowym ale mam wrażenie, ze nie rozwijam się. Księgowa każe mi tylko wklepywać faktury.
Re: Szkolenia z ksiegowości
Jeśli wprowadzasz dokumenty to znaczy że uczysz się. O ile nie jest to klepanie 1000 takich samych faktur, ale w biurze rachunkowym to raczej nie możliwe.
Ja mimo swojego doświadczenia nadal wprowadzam sporą część dokumentów sam i uważam że zawsze uczę się czegoś nowego, bo w biurze różnych sytuacji jest wiele, często nawet na pkpir można spotkać o wiele trudniejsze przypadki niż w księgach S.A.
A jeśli chcesz się uczyć to jest prosta metoda, czytaj codziennie przynajmniej trzy artykuły np. Jeden z rachunkowości jeden z VAT a jeden z dochodowych, osobiście polecam na gofinie.
Wydaje się to błache ale uwierz że działa.
A swojej księgowej zapytaj wprost czy uważa że masz już wiedzę by zrobić krok w przód.
Jeśli chodzi o szkolenia księgowe to dobre szkolenia z księgowości ma centrum szkoleń specjalistycznych https://szkolenia-css.pl/ - Więcej informacji na tej stronie.
Ja mimo swojego doświadczenia nadal wprowadzam sporą część dokumentów sam i uważam że zawsze uczę się czegoś nowego, bo w biurze różnych sytuacji jest wiele, często nawet na pkpir można spotkać o wiele trudniejsze przypadki niż w księgach S.A.
A jeśli chcesz się uczyć to jest prosta metoda, czytaj codziennie przynajmniej trzy artykuły np. Jeden z rachunkowości jeden z VAT a jeden z dochodowych, osobiście polecam na gofinie.
Wydaje się to błache ale uwierz że działa.
A swojej księgowej zapytaj wprost czy uważa że masz już wiedzę by zrobić krok w przód.
Jeśli chodzi o szkolenia księgowe to dobre szkolenia z księgowości ma centrum szkoleń specjalistycznych https://szkolenia-css.pl/ - Więcej informacji na tej stronie.