Szukam i szukam i znaleźć nie mogę potrzebuje szybkiego bezpiecznik 10x35 albo 10x38 0.25mA do miernika. Oryginalny miał oznaczenia
Holly HC10aR 250mA
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięGdzie dostane bezpiecznik 10x35 albo 10x38 0.25mA do miernika ?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: Gdzie dostane bezpiecznik 10x35 albo 10x38 0.25mA do miernika ?
a moze tutaj sie uda cos znalezc? https://www.megascena.pl/bezpieczniki-i-akcesoria/ ja to sie tak nie znam na tym, ale maz elektryk i wiem, ze stad zamawia rozne rzeczy
Czy dostaniesz? Wątpię.
Czy kupisz? Raczej tak.
Szukaj w TME, Farnel, Mouser itp.
Czy kupisz? Raczej tak.
Szukaj w TME, Farnel, Mouser itp.
Ło cie .. geniusz .. dzięki ..
Skoro to takie proste to kup a ja odkupie za 40 PLN od ciebie, nie wazne ile zapłacisz.. ale musi byc taki sam.
Skoro to takie proste to kup a ja odkupie za 40 PLN od ciebie, nie wazne ile zapłacisz.. ale musi byc taki sam.
Ale jak przez tydzień nie znajdziesz, to musisz tu publicznie przeprosić za pisanie durnot, i wpłacić 50 zł na pomoc uchodźcą z Ukrainy, podejmujesz wyzwanie cwaniaczku ?
40zł za kilka godzin mojej pracy?Ło cie .. geniusz .. dzięki ..
W Biedronce więcej zarabiają! Nawet tam nie znajdziesz frajera!
Jaja sobie robisz cwaniaczku? A może idioty szukasz?
Zdaje się że już znalazłem