Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNowoczesne opony - czym powinny się charakteryzować?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Ja zawsze sortuje po najpopularniejszych i takie wybieram.
Re: Nowoczesne opony - czym powinny się charakteryzować?
Bardzo ciekawy temat. Szczególnie przy sezonie zimowym jaki nadchodzi powoli. Ogólnie rzecz biorąc to warto też poruszyć sam temat zakupu samochodu bo zazwyczaj zdania w nim są mocno podzielone. Nadal wielu ludzi upiera się przy zakupie samochodu używanego, zupełnie nie zwracając uwagi na to jakie to niesie za sobą konsekwencje. Mam tutaj na myśli ogólny stan techniczny jaki często jest bardzo kiepski. Z drugiej strony przecież mamy wiele możliwości finansowania zakupu, chociażby u Dacia - https://www.dacia.pl/wirtualny-salon.html Płatność rozkładamy na dłuższy okres, a w międzyczasie cieszymy się niezawodnością.
Re: Nowoczesne opony - czym powinny się charakteryzować?
Ja na szczęście mam znajomego wulkanizatora. On zawsze mi zaproponuje wybór optymalny, a z nowościami jest na bieżąco