Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięBudowa hali
Moderator:Jacek Bogusz
Interesuje mnie orientacyjny koszt postawienia budynku gospodarczego około 150 M2. Budynek ma służyć jako hala produkcyjno/magazynowa. Czy może ktoś podpowiedzieć orientacyjna cenę ? Rodzaj materiału ? Jestem totalnie zielony w temacie.
Re: Budowa hali
Jest wiele metod budowy ale najlepsza jest tutaj konstrukcja stalowa plus plyta warstwowa na plycie fundamentowej + konstrukcja w ocynku ocieplana dach + dwie bramy z światłem nim na tira koszt 200 tyś.
Oczywiście koszt może się tutaj róznić bo wiele zależy od projektu jak równiez od zastosowanych rozwiazań. Myśle, ze najlepiej będzie porozumieć się z firmą, która zajmuje się stawianiem takich hal.
MCM PROJECT Sp. z o.o.
ul. Obywatelska 103
94-104 Łódź
tel: 42 637 20 34
Daję kontakt.
Oczywiście koszt może się tutaj róznić bo wiele zależy od projektu jak równiez od zastosowanych rozwiazań. Myśle, ze najlepiej będzie porozumieć się z firmą, która zajmuje się stawianiem takich hal.
MCM PROJECT Sp. z o.o.
ul. Obywatelska 103
94-104 Łódź
tel: 42 637 20 34
Daję kontakt.
Re: Budowa hali
Może hala namiotowa? Sprawdzi się jako magazyn, sklep czy hala rolnicza. Pozwole sobie tutaj dać namiar na firmę, która oferuje takie realizacje, jeśli tematyka Was interesuje, mozecie dopytać się o wycenę: https://inamiot.pl/ Namioty, których podstawą jest konstrukcja stalowa najczęściej wykorzystuje się jako magazyny. Szczególnie w przypadku sklepów internetowych,
Dużym plusem jest fakt, że taka halę można przenieść bez problemu w inne miejsce.
Dużym plusem jest fakt, że taka halę można przenieść bez problemu w inne miejsce.