Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięZaprojektowanie ogrodu
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Mamy spięcia z żoną na temat naszego przyszłego ogrodu wokół domu. Obecnie na działce jest istny misz-masz, jak to na budowie. Zastanawiamy się nad zaprojektowaniem... Ceny oscylują w granicach od 500 zł w górę za taki projekt (wraz z listą roślin, które projektant sugeruje). Ktoś już to może wcześniej przerabiał?
Re: Zaprojektowanie ogrodu
Pewnie taniej wyjdzie jak zamówisz projekt w firmę która projektuje i wykonuje ogrody. Mogę polecić firmę Gardenon która do tematu podchodzi poważnie a przy tym mają dobry kontakt z klientem. Sam mówisz, że wokół domu macie misz masz i pewnie nie uwiniecie się z tym jeden rok. Oni się na tym znają i ogarną temat raz dwa.
Re: Zaprojektowanie ogrodu
Projekt i wykonanie ogrodu zleciłem profesjonalistom. W końcu udało się wszystko dopiąć. Pozostała sprawa ogrodzenia. Fachowcy podpowiedzieli mi, że idealnie komponowałoby się krajobrazem ogrodzenie łupane joniec. Zawierzyłem im i nie żałuję, Jest super.