Przed swietam sprawdzam poczte a tam powiadomienie ze siostra cioteczna zaprosila mnie do swoich znajomych
 Przed swietam sprawdzam poczte a tam powiadomienie ze siostra cioteczna zaprosila mnie do swoich znajomych   Przy probie logowania wyskoczyl oto taki komunikat
 Przy probie logowania wyskoczyl oto taki komunikat   Po kliknieciu na link do pytan dlaczego
Dowiaduje sie ze jestem nie tym kim jestem w dodatku robotem spamiarzem itp
Po kliknieciu na link do pytan dlaczego
Dowiaduje sie ze jestem nie tym kim jestem w dodatku robotem spamiarzem itp    
 Jest opcja
 Confirm your identity with Facebook w ktorej prosza o przeslanie kopi dokumentow potwierdzajach tozsamosc
 Confirm your identity with Facebook w ktorej prosza o przeslanie kopi dokumentow potwierdzajach tozsamosc   Co oczywiscie
 Co oczywiscie   zamierzam zrobic
 zamierzam zrobic  
 Mozliwe ze zostalem zawieszony bo nie bylem za bardzo aktywny przez 9 lat uzbieralo sie  prawie 1500 nie odebranych maili od fb
 Mozliwe ze zostalem zawieszony bo nie bylem za bardzo aktywny przez 9 lat uzbieralo sie  prawie 1500 nie odebranych maili od fb   Ciekawostka ze przez pierwsze dwa lata bylo wyslanych tylko 7
 Ciekawostka ze przez pierwsze dwa lata bylo wyslanych tylko 7  

. A swoją drogą - 9 lat, 1500 wiadomości to daje wiadomość co około drugi dzień. Sprzedać coś chcieli czy jak?
. A swoją drogą - 9 lat, 1500 wiadomości to daje wiadomość co około drugi dzień. Sprzedać coś chcieli czy jak?