Witam wszystkich,
Mam słuchawki BLOW Sport-fit, ładnie grają ale irytują mnie dużo za głośne komunikaty.
Ktoś spotkał się z czymś takim i wie jak można pozbyć się albo chociaż ściszyć te dźwięki.
,,Chińczyki" pewnie mają we wnętrzach te same układy więc pomocne będą również doświadczenia na innych sprzętach.
P.S.
W przypadku złego działu proszę o przeniesienie.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSłuchawki bluetooth BLOW
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
Re: Słuchawki bluetooth BLOW
Nie powinny tak reagować. Przynajmniej ja się nigdy z czymś takim nie spotkałam
Mam podobny problem z swoimi słuchawkami, ale jeszcze nie znalazłem rozwiązania tego problemu.
wydaje mi sie ze nie da sie tego wyciszyc niestety
Miałam kiedyś słuchawki sportowe - typowo do biegania były używane. Muzyka grała czysto, dźwięk fajny, ale faktycznie, te komunikaty o zapętlaniu itd były mega głośne, aż po prostu irytujące. Nie posłużyły długo, bo bodajże 2 miesiące i przestały grać, poszły na gwarancję i zwrot pieniędzy. Nie były warte swojej ceny totalnie.
Ja używając słuchawek bluetooth pojąłem jakie to wygodne i już teraz nie wyobrażam sobie nic innego. Bieganie z telefonem czy jakimś odtwarzaczem jest niewygodne i komfort nijaki. Zestawy z bluetooth mają to do siebie, że niestety często lubią się psuć, przynajmniej tak było w moim wypadku bo też miałem dwa razy i obydwa poleciały na gwarancję, co nie zmienia faktu, że jest to najwygodniejsza forma słuchawek zarówno do podróży jak i do biegania, czy po prostu zwykłego, codziennego użytkowania.
Słuchawki na bluetooth to super sprawa, bo wygodniejszych nie znajdziesz nigdzie. Nic nie da Ci takiej swobody właśnie jak one, więc warto coś takiego mieć. Polecam od siebie, w podróży czy uprawianiu sportu nic nie będzie lepsze.
Mam taki sam problem w moich słuchawkach. Komunikaty są tragicznie głośne i nic się z nimi nie da zrobić.
Zgadzam się, ale zawsze jest coś kosztem czegoś. Do rozmów są w porządku, ale jednak łączność bluetooth nie jest polecana dla osób dla których priorytetem jest jakość dźwięku. Drogie słuchawki bluetooth nie zagrają tak dobrze jak takieSłuchawki na bluetooth to super sprawa, bo wygodniejszych nie znajdziesz nigdzie. Nic nie da Ci takiej swobody właśnie jak one, więc warto coś takiego mieć. Polecam od siebie, w podróży czy uprawianiu sportu nic nie będzie lepsze.
https://drumshop.pl/4621-proel-sluchawk ... white.html
Nie wspominając już o cudach jak tu
https://www.ebay.pl/itm/BYD-SoundMagic- ... rk:29:pf:0
https://hurtowniamuzyczna.pl/offer/209/ ... h-e40.html
Te drugie to już w ogóle dzieło sztuki.