Witam
Czy istnieje możliwość pozbycia się wyskakującego co chwilę okienka z reklamą, które zasłania dolny UŻYTECZNY fragment strony Forum EP.
Może warto dla tej reklamy znaleźć jakieś inne miejsce. Muszę przyznać, że po wielokrotnym wymuszonym zamykaniu tej reklamy podczas zapoznawania się z postami w różnych działach (a jestem codziennym czytelnikiem zawartości Forum EP ), moja irytacja zaczyna się przenosić na Reklamodawcę. Tym samym efekt reklamy jest odwrotny do zamierzonego. Ta reklama zasłania nawet fragment okienka do pisania postów!!!! Tragedia
To chyba jedyne Forum tematyczne, w którym reklama nie tylko jest nachalna (do tego jestem już przyzwyczajony i w zasadzie zgadzam się z tym, gdyż rynek ma swoje prawa) ale dodatkowo skutecznie przeszkadza w korzystaniu z zawartości Forum
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj się"Niezniszczalny" i irytujący baner reklamowy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: "Niezniszczalny" i irytujący baner reklamowy
Z czegoś trzeba utrzymywać forum, które pewnie zarabia tylko na reklamach. A tak w ogóle to chodzi Ci o tą reklamę w stopce? Przecież pod nią nie ma chyba aż tak istotnych informacji.
Re: "Niezniszczalny" i irytujący baner reklamowy
Jak najbardziej rozumiem, że reklamy są wyświetlane na Forum. Wspomniałem zresztą o tym w poście. Proponuje jedynie, aby umieścić ją w innym miejscu. Przykładowo właśnie w stopce, a nie jako przemieszczające się okienko z dołu ekranu. U mnie to okienko zasłania jakieś 15% dolnej części strony Forum. Gdy przewijam zawartość Forum, to okno cały czas "wisi" na dole ekranu i muszę "wyciągać" ukrytą treść przewijając dodatkowo zawartość ekranu. Po zamknięciu okna z reklamą, ono znowu wyskakuje, gdy zmieni się dział albo odświeży ekran.
Jeszcze raz podkreślam, że w żadnym razie nie neguje reklam na Forum EP, a swoją uwagę przekazałem, m.in. gdyż na Forum jest niniejszy dział, który jest do tego przeznaczony .
Jeszcze raz podkreślam, że w żadnym razie nie neguje reklam na Forum EP, a swoją uwagę przekazałem, m.in. gdyż na Forum jest niniejszy dział, który jest do tego przeznaczony .
-
- -
- Kontaktowanie:
"Niezniszczalny" i irytujący baner reklamowy
Faktem jest że z vento już nie tak bardzo za pan brat a nowy baner od¶wieży wygl±d forum