Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

CVI labwindows i niedziałający program

Moira
-
-
CVI labwindows i niedziałający program

Postautor: Moira » 1 cze 2014, o 12:49

Wiiitam serdecznie i kłaniam się niziutko.

Szukam osoby, która pomogła by mi ogarnąć kod chyba niezbyt skomplikowanego dla kogoś kto się na tym zna programiku. Otóż mam swój nieszczesny program generujacy sygnały (ta część działa poprawnie) i gdy doszło do konieczności dopisania części wyrysowującej widma i nakladajacej okna okazało się, że program włącza się, a następnie wywala jakieś chore errory.

Tu właśnie moja prośba - czy znalazła by się osoba, która za jakąś tam opłatą za moje jęczenie, zechciała by sprawdzić ten mój paskudny kod i go poprawić?

Dla kogoś, kto się zna pewnie nie zajmie to więcej jak godzinkę, czy cholera wie ile, a ja już przesiedzialam na tym dobre kilkanaście godzin i mam dość poprawiania ciagle tych samych błędów w kółko i na okrągło, bo i tak wygląda na to, że za cholerę do niczego to nie zaprowadzi...

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość - nie pisała bym, gdyby nie to, że robiłam już z tym programem wszystko co byłam w stanie zrobic :/ (nie daję tego tematu do działu ze zleceniami, bo jest to na tyle drobne "coś", że chyba nie ma sensu tam śmiecić)

Awatar użytkownika
rafal.220
-
-

Re: CVI labwindows i niedziałający program

Postautor: rafal.220 » 1 cze 2014, o 17:29

Zgłoś się z tym pytaniem do Microsoftu :D

Moira
-
-

Re: CVI labwindows i niedziałający program

Postautor: Moira » 1 cze 2014, o 22:31

No właśnie już powoli zaczynam myśleć, że jedyną osobą, która to środowisko zna jest jego twórca :P

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”