Naprawde EP zaczyna sie staczac na dno

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Przejęzyczyłeś się chyba - to nie 'cwaniacy', tylko zwykłe 'kutasy'.... TO JEST JAK Z TYMI CWANIAKAMI CO PROBKI ...
A moze poprostu nie bardzo pasuje mi wydac ok 150 zyli na prenumerate? Wole cos innego kupic niz naraz tyle wydac na prenumerate. Z kupna w kiosku w kazdej chwili moge zrezygnowac, a z prenumeraty juz nie bardzo (choc nieraz zapewniaja ze mozna). Aktualnie prenumeruje tylko 1 gazete do ktorej mam wieksze zaufanie niz do wydawnictw AVT.1. Jeżeli kolega Sanjuro kupuje co miesiąc EP w kiosku to albo jest masochistą albo nie umie liczyć. Przy obecnych promocjach EP, gdzie można dostać EP za połowę ceny, w dodatku dostarczanej do domu, kupowanie w kiosku jest nieporozumieniem.
A to druga sprawa, ze nie bardzo interesuje mnie finansowanie darmozjadow ktorzy w czterech literach maja swoich czytelnikow i nawet forum nie odwiedzaja. Wiem, ze ciezko jest projektowac sprzet elektroniczny (choc przy dzisiejszej technice juz nie tak bardzo) bo sam sie troche tym zajmuje, ale wiecej czasu mi zajmuje pozyskanie odpowiednich czesci w miare rozsadnej cenie (w koncu jestem tylko biednym studentem) niz zrobienie samego projektu, ale to ostatnie ep nie dotyczy, gdyz jako pismo elektroniczne nie ma takich problemow jak ja (wiele czesci niedostepnych dla ogolu dostaja w samplach, a inne moga zakupic w rozsadnej cenie)....obniżanie cen jest spowodowane tylko walką o zyski (biorąc pod uwagę dramatyczne sposoby poszukiwania nowych prenumeratorów można wnioskować, że sprzedaż idzie marnie)...
Zgadzam sie calkowicie. (nic dodac nic ujac)...Rozumiem ograniczenia sciagania (by ktos nie przeciazal lacza), rozumiem ograniczenia dostepu do nowych numerow w archiwum (choc uwazam, ze 2002 powinno byc dostepne juz dla ogolu). Ale NIEMOGE ZROZUMIEC czemu nie mam dostepu do np. specyfikacji i2s?!?! Tez tylko dla prenumeratorow?! Czemu?!...
Dopóki nie znamy dobrze wszystkich tam 'układów', to nie powinniśmy mieć moim zdaniem o to żalu. Bo może być przecież po prostu tak, że te Osoby 'stamtąd', które za darmochę znalazłyby na to czas, energię, chęci i co tam jeszcze, nie mają na przykład tak swobodnego dostępu do komputera i Internetu, jak my.... i nawet forum nie odwiedzaja. ...
Ponad tydzien zadnej odpowiedzi z gory to juz lekka przesadaDopóki nie znamy dobrze wszystkich tam 'układów', to nie powinniśmy mieć moim zdaniem o to żalu. Bo może być przecież po prostu tak, że te Osoby 'stamtąd', które za darmochę znalazłyby na to czas, energię, chęci i co tam jeszcze, nie mają na przykład tak swobodnego dostępu do komputera i Internetu, jak my.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości