Wiem że miały być robione przenosiny na inny serwer ale to coś długo trwaForbidden
You don't have permission to access /forum on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.2.9 (Debian) DAV/2 PHP/5.2.17-0.dotdeb.0 with Suhosin-Patch mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2008-08-11) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g Server at http://www.elportal.pl Port 80
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCo się dzieje z forum i stroną Elportalu
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam, może tutaj ktoś odpowie na to pytanie, Admin End na email nie bardzo odpowiada może akurat go nie ma? Od kilku dni jest kompletny brak dostępu do siostrzanego forum:
Re: Co się dzieje z forum i stroną Elportalu
Hej Wojtku! Nie wiem na jaki adres piszesz, ale nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości - dlatego też nie odpowiedziałem ;)
Co do elportalu i forum, to niestety nie mam wpływu na aktualny stan rzeczy. Musimy poczekać aż administrator serwera wyrobi się z tym wszystkim a kiedy to będzie - tego nie wie nikt oprócz admina.
Na razie czekamy na jakieś wieści, bo to faktycznie długo trwa.
Co do elportalu i forum, to niestety nie mam wpływu na aktualny stan rzeczy. Musimy poczekać aż administrator serwera wyrobi się z tym wszystkim a kiedy to będzie - tego nie wie nikt oprócz admina.
Na razie czekamy na jakieś wieści, bo to faktycznie długo trwa.
- Darlington
- -
U mnie to samo. To są jakieś jaja...
Napisałem na email umieszczony w twoim profilu tutaj na forum EP ( http://www.forum.ep.com.pl/memberlist.p ... mail&u=362 )Hej Wojtku! Nie wiem na jaki adres piszesz, ale nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości - dlatego też nie odpowiedziałem
- Jacek Bogusz
- -
- Kontaktowanie:
No tak... Jeśli to jest e-mail na ep.com.pl, to niestety nie doszedł. W którymś z wątków pisałem o zmianie serwerów - elportal też się przenosi.
Ale to strasznie długo trwa, a już mi tęskno za elportalem.(...) W którymś z wątków pisałem o zmianie serwerów - elportal też się przenosi.
Dzisiaj powinien już działać, tzn. sam elportal działa, ale forum niestety jeszcze nie - może późnym wieczorem się uda.
Forum już działa ale niektóre podstrony jeszcze nie. Czy Forum EP też to czeka czy już jest po przenosinach?
Tutaj raczej nie będzie takich komplikacji jak z elportalem - sprawa z elportalem była dosyć skomplikowana i dlatego tak wyszło.
Poza tym EP chyba było przenoszone na początku :)
Poza tym EP chyba było przenoszone na początku :)
- Jacek Bogusz
- -
- Kontaktowanie:
Tak, strona EP jest już przeniesiona. Dziś zakończyliśmy przenoszenie adresów e-mail. Osoby, które mają adresy e-mail na domenie ep.com.pl, a które nie otrzymają ode mnie informacji, proszę o kontakt z jakiegoś alternatywnego adresu e-mail. Do mnie można pisać na jacek.bogusz@ep.com.pl (działa! ).
Nie przychodzą powiadomienia z forum ep o pojawiających się postach w śledzonych tematach.
- Darlington
- -
Z forum elportalu już wszystko ok.
Niestety nadal NOT FOUND.
No dzisiaj znowu przestał działać i elportal i forum - ale to z pewnością przejściowe kłopoty.Niestety nadal NOT FOUND.
Niestety są to już działania głównych adminów i mi nic do tego - niestety. Czekamy...
To tez jest powiedzmy mocno uciążliwe...
próbuje już drugi tydzień, tak więc coś do mnie napisali niestety odpowiedzi się nie doczekają...Re: Co się dzieje z forum i stroną Elportalu
a gdzie masz pocztę? W EP czy Elportalu?
Już się wyjaśniło, dostałem namiary na nową pocztę EP.
Sytuacja była o tyle niefortunna, że do EP straciłem dostęp, a komunikacja na onet.pl i wp.pl z ep jest zablokowana.
Przepraszam więc wszystkich oczekujących odpowiedzi - wszystkie zaległe już nadrobione...
Sytuacja była o tyle niefortunna, że do EP straciłem dostęp, a komunikacja na onet.pl i wp.pl z ep jest zablokowana.
Przepraszam więc wszystkich oczekujących odpowiedzi - wszystkie zaległe już nadrobione...
Włąsnie czy nie mozna odblokować komunikacji z ep do onet.pl? Juz o tym pisałem w innym wątku ale pozostało to bez odzewu.